Szerintem anyám megcsalta apámat és a testvérem nem is a testvérem. SEGÍTSETEEK?
Ez még nem elég bizonyíték arra, hogy nem a testvéred és hogy anyukád megcsalta volna apukádat.
Erre az a legegyszerűbb és ésszerűbb magyarázat, hogy másfajta géneket örökölt anyukádtól meg apukádtól mint te.
Én sötétbarna hajú, barna szemű kreol bőrű vagyok.
Húgom világos bőrű, kék szemű szőkés hajú.
Édestestvérem. A genetika sok csodát művel. Előhozhatja több nemzedékkel ezelőttről a külső jegyeket
Az én ikerfiaim se hasonlítanak egymásra!!!
Egyik kék szemű, szőke hajú, másik barna szemű barna hajú.
Sőt, 4 gyerekem van s egyik se hasonlít rám (pedig én vagyok az anyjuk), barna szemű, s hajú vagyok. 4-ből 3 gyerekemnek kék szeme van.
Tipikus tini gondolkodás, nekem is voltak ilyenek, hogy engem örökbe fogadtak, nem az édes gyerekük vagyok, stb. :D Nyugi, a gének olyan messzire tudnak visszanyúlni, hogy ihajj.
Egész családból senkit nem ismerünk, aki pikkelysömörben szenvedne, én meg bokától-tokáig tele szoktam lenni. Ki tudja merről jött ez? Lehet valami iszonyú ük, ük, ük, ük akárkitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!