Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintem anyám megcsalta...

Szerintem anyám megcsalta apámat és a testvérem nem is a testvérem. SEGÍTSETEEK?

Figyelt kérdés
Nekem barna a hajam neki meg szőke full szőke teljesen külömböző az izlésünk én nagyon hasonlítok apámra de ő nem.Anyám azt mondja hogy inkább a nagyapámra hasonlít.Bizonytalan vagyok.SEGÍTSETEEK!!!
2012. aug. 20. 19:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A hajszin, szemszín nem sokat jelent. Viszont az arcvonások mar annál inkább.
2012. aug. 20. 19:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeségeket gondolsz. :) Én is sötét hajú és sötét szemű vagyok, öcsém zöld szemű, és szőkésbarna hajú. Édes testvérek vagyunk. :D
2012. aug. 20. 19:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez még nem elég bizonyíték arra, hogy nem a testvéred és hogy anyukád megcsalta volna apukádat.

Erre az a legegyszerűbb és ésszerűbb magyarázat, hogy másfajta géneket örökölt anyukádtól meg apukádtól mint te.

2012. aug. 20. 19:55
 4/11 anonim ***** válasza:
nyugodj meg, ez nem bizonyit semmit, igaza lehet, elöfordul, hogy a genetika ugrik egy generàciot! De ha félsz, szolj a szüleidnek, csinàltassatok DNS-tesztet! Ne aggodj, szerintem is az van, amit anyud mondott! Fel a fejjel!:)
2012. aug. 20. 19:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Tehát abból állapítottad meg hogy a tesód nem a tesód, hogy különböző a hajszínetek? Hány éves vagy??
2012. aug. 20. 19:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Én sötétbarna hajú, barna szemű kreol bőrű vagyok.

Húgom világos bőrű, kék szemű szőkés hajú.

Édestestvérem. A genetika sok csodát művel. Előhozhatja több nemzedékkel ezelőttről a külső jegyeket

2012. aug. 20. 20:03
 7/11 A kérdező kommentje:
13 vagyok és a testvérem meg 16. Pár napja a barátnőmmel erről beszéltünk!! Nagyon bizonytalanvagyok ebben. És ahogy elnézem a gyerekkkori képeket annyira nem is hasonlítunk.De nem merem anyáékat megkérdezni. Anyum kiakadna apa meg elkezdene veszekedni anyával. És most válnak nem akarok bonyodalmakat!!
2012. aug. 20. 20:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én ikerfiaim se hasonlítanak egymásra!!!

Egyik kék szemű, szőke hajú, másik barna szemű barna hajú.

Sőt, 4 gyerekem van s egyik se hasonlít rám (pedig én vagyok az anyjuk), barna szemű, s hajú vagyok. 4-ből 3 gyerekemnek kék szeme van.

2012. aug. 20. 20:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Tipikus tini gondolkodás, nekem is voltak ilyenek, hogy engem örökbe fogadtak, nem az édes gyerekük vagyok, stb. :D Nyugi, a gének olyan messzire tudnak visszanyúlni, hogy ihajj.

Egész családból senkit nem ismerünk, aki pikkelysömörben szenvedne, én meg bokától-tokáig tele szoktam lenni. Ki tudja merről jött ez? Lehet valami iszonyú ük, ük, ük, ük akárkitől.

2012. aug. 20. 22:21
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2012. aug. 20. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!