Mi a véleményetek arról, ha egy nő egyedül, apajelölt nélkül esik teherbe mesterséges úton és neveli fel a gyereket?
Elítélitek az ilyet?
Én nagyon szeretnék már gyermeket, és a biológiai órám sem igazán ér már rá. De férfire nem is vágyom igazából, volt pár hosszú és közepesen hosszú kapcsolatom, de igazából egy férfivel sem éreztem úgy, hogy szeretném vele leélni az életem, sőt, mindig arra jutok, hogy egyedül jobban megvagyok. Mit gondoltok, ezért mondjak le az anyaságról is?
nem ítélem el
ellenben készüljön fel arra h sokkal nehezebb lesz egyedül mintha ketten lennének
lelkileg anyagilag és szellemileg is !
Nekem volt egy ismerosom aki igy lett 40 kozel terhes ikrekkel
Sajnos az anyuka nagyon nagyon beteg lett szules korul es honapokig revilidaciora jart majdnem belehalt a geyrekszulesbe.
Az ikrek honapokig neveloszuloknel voltak mert a csaladjaban senki nem tudta vallalni oket.
Erre is gondolni kell mi lesz ha problema adodik?
Egyik rokonom éppen ezt csinálta.
Most van egy 2 éves tündére, egyedül neveli, a szülei-családja támogatta ebben a döntésében. Azóta is, számíthat ránk. Picit fáradt, ez tény - de akkor is az lenne, ha úgy maradt volna egyedül a kislánnyal, hogy annak az édesapja elhagyta volna őt. Sőt, tovább megyek: még úgy is fárasztó lehet a gyermeknevelés időnként, ha apuka nem lépett le. Ez ilyen :)
Összességében? Simán elfogadom a dolgot, ránézek a kislányra és egyszerűen nincs kétség: a családunkban a helye, nagyon jó hogy megszületett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!