Epresvotka kérdése:
Apám bekatant mert folyton a telefonon log anyum és most totál ideg nekem meg a tököm tele van vele hogy mindig nekem önti ki a lelkét Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 15. 19:53
1/7 anonim válasza:
Ne apáddal legyen tele a tököd, anyád kattant meg.
3/7 anonim válasza:
Ha te ilyen tökös teletökü Epresvotka vagy költözz a saját lakásodba!
4/7 anonim válasza:
Anyád a hibás mindenért, ne apukádat bántsd.
5/7 anonim válasza:
Ültesd le a szüleidet és beszéld meg velük, hogy rendezzék a konfliktusukat, mert te már nagyon unod, hogy ütközőnek használ apád.
6/7 anonim válasza:
Valószínűleg anyukád, csalja apádat. Persze, hogy apád ideges lesz. Majd elválnak, és apádat állítja be hibásnak, agresszívnek, és téged is ellene fordít.
Keress barátokat!
7/7 A kérdező kommentje:
Nem apámat hibáztatom sőt nagyon is melete álok bármi van meghalgatom elmondom a véleményem de elégé fárasztó hosszú távon hogy lelki szemetes láda vagyok -_-
2015. febr. 16. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!