Van két bátyám akiknek már családjuk van. Soha nem hívjuk egymást telefonon nem érdeklődünk egymásról. Ez baj? Kellene valamit tegyek?
Én azóta nem beszélek sem a bátyámmal sem a nővéremmel mióta megtudták, hogy terhes vagyok.
Bátyám megsértődött, mivel ő az idősebb, neki kellene először szülővé válnia, és elmondta nővéremnek aki cső részegen felhívott elmondott mindenféle idiótának és kijelentette, hogyha nem vetetem el (15hetes terhes voltam, ha akartam volna sem tudtam volna elvetetni) akkor ő nem áll szóba velem. Erre annyit mondtam neki, hogy ezek után nem is kell beszélnünk.
A lányom három hónapos, gyönyörű, egészséges, imádjuk őt a férjemmel.
20/l
ui.: Ne feledd, nekik is van már családjuk, akikkel törődniük kell. Próbáld meg te felvenni velük a kapcsolatot!
Lehet, hogy ők is csak arra várnak, hogy valaki ( persze, a másik kettő közül) kezdeményezzen...
HÍVD FEL ŐKET! Ha nem úgy sikerül, ahogy tervezted, legalább elmondhatod, hogy Te megpróbáltad, és nem rajtad múlt...
(Szorítok... :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!