Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi a véleményetek a FamilySeac...

Mi a véleményetek a FamilySeach-ról?

Figyelt kérdés
Az oldal tényleg olyan jó, ahogy mondják?

#FamilySeach
2014. dec. 21. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, én az 1700-as évek végéig vezettem vissza a családfámat. Csak tudnod kell, hol éltek, mert csak úgy tudsz keresni.
2014. dec. 21. 17:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Az oldal jó, de elég sokszor el vannak írva a nevek, ezt figyelembe kell venni és az esetleges hasonló neveket is végignézni. (Az elírások teljesen "jogosak", mert a régi anyakönyvekben sokszor alig olvashatóak a kézirások)
2014. dec. 21. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon jó oldal. Ez az egyetlen oldal ahol INGYENESEN vissza keresheted őseidet. Én is 1700-as évekből való ősöket találtam.

(A Myheritage nevű honlapot meg nem ajánlom mert az ősöket csak pénzért tudod visszakeresni) -.-

2014. dec. 24. 18:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Jónak jó,de a magyarországi hiányos.

A szlovákok az 1600as évektől feltették az anyakönyveket.

A magyarországin csak pár évet lehet kutatni.(talán 1895-1908ig)

2014. dec. 26. 10:28
 5/5 anonim ***** válasza:

A FS-ön a polgári anyakönyvezés elég sok helyen a halotti 1980-ig ,a házassági talán 1950-ig van fönt.

A születési is fönt kellene hogy legyen 100 évvel korábbanig,de tényleg nincs sok helyen,ahogy nézem.

Most változtak az időhatárok,tavaly,és azért lehet az összevisszaság.

Nem vagyok szakértő,de mintha úgy lett volna,hogy a halottiakat 30 évvel a halál után már lehet kutatni,de 1980-ban megszüntették -ahogy tudom - a papíron anyakönyvezést.

De a FS óriási munka,értékelni kell,mert rengeteget segít.Az on-line adatokat le lehet ellenőrizni;ki kell kérni a mikrofilmeket,nem sok pénzért kihozzák a mormon központba,ott ki lehet keresni,néhányról ingyen adnak másolatot,segítenek is,ha probléma van.

A legnagyobb baj az,hogy vannak környékek,amik nincsenek meg,még nincs görög-keleti listájukse,pl.

2015. jan. 5. 02:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!