Mi a véleményetek a FamilySeach-ról?
Igen, nagyon jó oldal. Ez az egyetlen oldal ahol INGYENESEN vissza keresheted őseidet. Én is 1700-as évekből való ősöket találtam.
(A Myheritage nevű honlapot meg nem ajánlom mert az ősöket csak pénzért tudod visszakeresni) -.-
Jónak jó,de a magyarországi hiányos.
A szlovákok az 1600as évektől feltették az anyakönyveket.
A magyarországin csak pár évet lehet kutatni.(talán 1895-1908ig)
A FS-ön a polgári anyakönyvezés elég sok helyen a halotti 1980-ig ,a házassági talán 1950-ig van fönt.
A születési is fönt kellene hogy legyen 100 évvel korábbanig,de tényleg nincs sok helyen,ahogy nézem.
Most változtak az időhatárok,tavaly,és azért lehet az összevisszaság.
Nem vagyok szakértő,de mintha úgy lett volna,hogy a halottiakat 30 évvel a halál után már lehet kutatni,de 1980-ban megszüntették -ahogy tudom - a papíron anyakönyvezést.
De a FS óriási munka,értékelni kell,mert rengeteget segít.Az on-line adatokat le lehet ellenőrizni;ki kell kérni a mikrofilmeket,nem sok pénzért kihozzák a mormon központba,ott ki lehet keresni,néhányról ingyen adnak másolatot,segítenek is,ha probléma van.
A legnagyobb baj az,hogy vannak környékek,amik nincsenek meg,még nincs görög-keleti listájukse,pl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!