Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Kihasznál? Vagy csak én látom...

Kihasznál? Vagy csak én látom ezt rosszul? Mennyi idő elteltével lehet anyagi dolgokról beszélni?

Figyelt kérdés
Párom három éve költözött hozzám . Alkalmanként bevásáról de a rezsibe nem szál bele.. A pipere szereitől kezdve a fehérneműkig ,szülei ajándékát mind én veszem meg. Már több alkalommal szóltam, hogy beszélni szeretnék vele erről de folyton elhárítja a beszélgetést. (fáradt ,álmos, tv,újságot olvas ,dolgozik.. stb)
2010. jan. 27. 10:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Azért írd majd meg,légy szi,hogy hogyan alakult,nagyon kíváncsi lennék,ilyen helyzetben hogyan reagál a másik fél!!Neked meg sok sikert és kitartást!!
2010. jan. 27. 21:04
 22/23 A kérdező kommentje:

sziasztok .. azért írok most ,mert két éjszaka kellett ahoz hogy komolyan tudjak beszélni .. tegnap előtti éjszaka mondhatni bemelegítés volt .. haza érkezett . fürdés vacsi után leültem melé és közöltem ,hogy szeretnék beszélni a közös életünkről... stb .. stb .

Az első reakció az volt : - Mit kel ezen megbeszélni .. úgy van jól ahogy van ... Működik vagy nem??

Hát egy mondatban azt mondtam ,hogy -NEM!értetlenül nézett..

Felsoroltam neki a problémámat,egyoldalú tárgyilagosan levetíttem a közös életünket .

Amitől megfájdult a feje . Hosszú percekig csak maga elé nézett ,és csak hallgatott. Nem volt válasz .vártam vagy fél órát némán . -Hát jól megbeszéltük ezt .. gondoltam . -ha nincs válasz akkor szeretném ha a kapcsolatunk itt vége szakadna . Nekem társ kel akivel megtudom beszélni a gondjaimat . Erre Ő hogy most rázudítottam az "összes" anyagi problémámat ezt végig kel gondolnia.Most fáradt és majd holnap megbeszéljük ..Befordult a fal felé és úgy tett mint aki alszik.Én meg örjöngtem ,hogy megint nem változik semmi. Egyszerűen hülyének néz akit ki lehet használni.Még egy nap . ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!

Tegnap este haza jött,hozott magával virágot . Átölleve azt mondta ,hogy szeret és nem akar elveszíteni.

Amiket mondtam neki az fel sem tünt ,hogy így él mellettem .Szégyenli ,azt hogy ennyi ideig húzodott.

Azt ígérte ,hogy odafigyel a közös kasszára ,amit meg kel venni ,azt vegyük meg közösen ... stb, stb.

Hát egyelőre siker a sztori ... de majd leírom egy két hónap után mi is vált valóra az igérgetésekből.

Sziasztok .

2010. jan. 29. 14:19
 23/23 anonim ***** válasza:
Mi lett végül a sztori vége? :S
2015. máj. 11. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!