Kihasznál? Vagy csak én látom ezt rosszul? Mennyi idő elteltével lehet anyagi dolgokról beszélni?
sziasztok .. azért írok most ,mert két éjszaka kellett ahoz hogy komolyan tudjak beszélni .. tegnap előtti éjszaka mondhatni bemelegítés volt .. haza érkezett . fürdés vacsi után leültem melé és közöltem ,hogy szeretnék beszélni a közös életünkről... stb .. stb .
Az első reakció az volt : - Mit kel ezen megbeszélni .. úgy van jól ahogy van ... Működik vagy nem??
Hát egy mondatban azt mondtam ,hogy -NEM!értetlenül nézett..
Felsoroltam neki a problémámat,egyoldalú tárgyilagosan levetíttem a közös életünket .
Amitől megfájdult a feje . Hosszú percekig csak maga elé nézett ,és csak hallgatott. Nem volt válasz .vártam vagy fél órát némán . -Hát jól megbeszéltük ezt .. gondoltam . -ha nincs válasz akkor szeretném ha a kapcsolatunk itt vége szakadna . Nekem társ kel akivel megtudom beszélni a gondjaimat . Erre Ő hogy most rázudítottam az "összes" anyagi problémámat ezt végig kel gondolnia.Most fáradt és majd holnap megbeszéljük ..Befordult a fal felé és úgy tett mint aki alszik.Én meg örjöngtem ,hogy megint nem változik semmi. Egyszerűen hülyének néz akit ki lehet használni.Még egy nap . ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
Tegnap este haza jött,hozott magával virágot . Átölleve azt mondta ,hogy szeret és nem akar elveszíteni.
Amiket mondtam neki az fel sem tünt ,hogy így él mellettem .Szégyenli ,azt hogy ennyi ideig húzodott.
Azt ígérte ,hogy odafigyel a közös kasszára ,amit meg kel venni ,azt vegyük meg közösen ... stb, stb.
Hát egyelőre siker a sztori ... de majd leírom egy két hónap után mi is vált valóra az igérgetésekből.
Sziasztok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!