Kihasznál? Vagy csak én látom ezt rosszul? Mennyi idő elteltével lehet anyagi dolgokról beszélni?
ez gáz. beszélj vele mielőbb.
gondolom van saját jövedelme így nem is érthető a dolog.
nálunk első perctől kezdve közös volt a kassza. mindent megossztottunk.
Ha ffi vagy, ne vegyél neki semmit, ne adj haza lóvét.
Kezdj el "idegesítően" skót lenni.
Kapcsold le a villanyt, ha te nem vagy ott, csak ő.
Vagy megszökik, vagy észbe kap.
Ha nő vagy, ugyanez, + ne vasald ki a ruháit, ne tedd elé az ételt.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Nő vagyok és kicsit el vagyok keseredve. Közösen használjuk a dolgaimat ,lakásomat . De ami ebben a három éveben eltört ,vagy elhasználodott .. azt egyedül vettem meg . Ő nem gondolta azt ,hogy pótolja .kis dolgok :pld pohár ,tányér ,óra,szék,nagyobb értékek: ráugrott a fémkeretes ágyra ami eltörött ,leverte a csillárt, .. véletlen volt de ezekbe nem kellett volna beszálnia?
Szülei elkényeztették ,nem tanulta meg hogy kel házimunkát végezni.. így elég "suta kezű.."
Át tudom én őt formálni?
Minél hamarabb vedd rá, hogy szálljon be a rezsibe!
Egyik barátnőmnél hasonló volt a helyzet: a pasija hozzá költözött két éve, de nem szállt be se kajába, se rezsibe, néha ezt azt vett a boltból. A csajszi még az alkalmazottai járulékait is fizette a pasi helyett. Most ott vannak, h szakítottak, a pasi még pénzt követel rajta!!!! A csaj kb 2,5 millát bukott bele a pasiba.
Légy észnél!
Átnevelni nem tudod. (sajna, ez van. esetleg idővel alakul vmit.)
Úgy hallottam, mostanában ez a divat a pasiknál, a ő jövedelmük az övéké.
Ha a szép szó nem használ, folyamodj drasztikus módszerekhez. Semmit ne vegyél neki és ne tegyél kedve szerint. Ha van benne jó szándék, és nem érti, rá fog kérdezni.
Tényleg ne hagyd magad. Idővel kényelemből sem fog tenni semmit.
a párommal miután összeköltöztünk iszonyat veszekedéseket lenyomtunk emiatt. tudom, h gáz, de be kellett látnia, hogy attól, hogy az én lakásom, még ő is tevékenyen közreműködhetne.
azóta úgy megy boltba, mint a kisangyal. a rezsit én állom, a kaját és a bulizást ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!