Azert számít, mert ha a hazassagkotes utan vette volna, akkor kozos tulajdon lenne es joga lenne a feleségnek bárkit be költöztetni. Igy viszont nincs.m
2014. okt. 17. 14:30
12/19 anonim válasza:
Férj összepakolja rokon cuccait a ház elé teszi, lecseréli a zárakat és kész. Aztán még bejelentve sincsenek nem csinálhatnak semmit menjenek ahova akarnak ha nem tudnak békességben élni.
2014. okt. 17. 14:34
13/19 anonim válasza:
ma 14:10 Tudod szerintem van különbség aközött, hogy a házaspár megbeszéli, hogy befogadják az egyikük testvérét és annak gyerekét, míg nem rendeződik a lakhatásuk kérdése, meg aközött, hogy a feleség elönti, hogy mostantól itt fognak lakni ki tudja meddig. Én azt is megértem, hogy hosszútávon azért más gyerekének bömbölését hallgatni sem kellemes.
2014. okt. 17. 14:48
14/19 anonim válasza:
Egy normális családban akkorse vitetjük el rendőrséggel a rokonainkat a házból! Egy normális családban megbeszéljük a problémákat, és megoldást találunk...
2014. okt. 17. 14:50
15/19 anonim válasza:
Ha az odaköltöztetést a feleség egyedül megoldotta, akkor a kiköltöztetést is megoldhatja egyedül a férj.
Mondhatni már előzményeket sem oldották meg együtt, akkor a következőket mégis hogyan? Normális család ide-oda.
2014. okt. 17. 14:55
16/19 anonim válasza:
De amúgy erre nem lehet rendes választ adni további infók hiányában. Nem tudjuk mióta laknak ott, beszállnak-e a költségekbe, nagyon zavarják-e a pár életvitelét stb. Mert azért egy egy-másfél szobás lakásban én sem örülnék a hosszú távú vendégeknek. Pár hét oké, de utána nincs tovább.
2014. okt. 17. 14:57
17/19 anonim válasza:
Tok mindegy, hogy milyenek az körülmények, utolso. A ferj nem akarta hog költözzenek. Igy akkor se kellett volna koltozni, ha kozos a tulajdon, igy meg plane nem, ha csak a férjé a lakas.
2014. okt. 17. 15:09
18/19 anonim válasza:
Ezt én is így gondolom, csak ma 14:50-nek válaszoltam.
2014. okt. 17. 15:14
19/19 anonim válasza:
egy nem túl régi kérdésben harcos kommentelők kifejtették, hogy már egy 45ezer forintos telefont is meg kell beszélnie a férjnek az asszonnyal, mivel közös a pénz stb...
hát ha az a lakás csak és kizárólag a hapié, akkor egy ilyen esetben az a minimum, hogy megbeszéli vele előtte
én annak sem örülnék, ha a barátnőm idehívná a saját lakásomba a testvérét
semmi bajom vele, jöhet is bármikor ha megbeszéljük, de fáradtan munka után ne érjen már "meglepetés"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!