Ha meghalt volna a nagymamám hivatalból értesítettek volna?
Sziasztok. A helyzet röviden annyi hogy apám alkoholista lett mikor megszülettem kb 3 éves koromban elváltak a szüleim. Apám 500km-rel messzebb költözött. Ezután kb 2szer talalkoztam vele meg kb 3szor telefonalt nekem..10 éves voltam mikor meghalt..18 éves koromig az apám anyja vagyis a mamám minden szülinapra meg ünnepre küldött képeslapot meg néha ajándékot..ezzel részéről le volt tudva nagyanyai kötelessége..mindig mondta anyának hogy vigyen el hozzá de persze ő nem jött mert fajt a laba..pff! Anya nem tudott vinni egyedül nevelt gyári betanitott munkás volt sem anyagilag sem időben nem fért bele neki hogy elvigyen a nagyimhoz.
19 éves voltam mikor utoljára voltam nala..nagyon szimpatikus jó fej öregasszony volt:-) de olyan hű de nagy kötődŕst nem váltott ki belőlem ez az egy talalkozás igy ezek utan mikor 20 evesen külföldre mentem dolgozni nem is kerestem..de ő sem engem. Az utolso amire emlekszem hogy küldte levélben az új cimét mikor elköltözött de mar nem tudom hol lehet. Nem tudom megtalalni..apám húga nem válaszol sem sms-re sem emailre se telefonra.. (nem tudom mit ártottam neki)..szeretném a nagyim megtalálni de fogalmam sincs hogy lehetne.. ha meghalt volna hivatalból értesítettek volna hagyatéki miatt? Félre ne értsetek..Isten őrizz hogy egy ft-ot is elfogadnék..nincs szükségem rá. Csak őt akarom megtalálni..tudakozó kilőve..semmi!
Kicsit mégis hosszúra nyúlt. Bocsi! Meg a helyesírásomért is csak épp fél kézzel takaritok a nadrágszàram rangatja a fiam..igy nehéz kicsot!:-)
Népesség nyílvántartónak ugyanezt leírod, és tőlük megtudhatod hogy él e még.
Ha él, küldenek neki egy levelet, hogy te keresed és ha ő beleegyezik, akkor kiadják neked a címét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!