A magyarok 90%-a paraszt családból származik?
Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 15:02
11/25 anonim válasza:
Nekem volt egy dédszülőm, aki molnár volt (az paraszt szerintem, igen) és volt egy aki bírónő volt, a többit nem tudom. De még abban sem vagyok tájékozott, hogy hány százalékban vagyok magyar.
45N
12/25 anonim válasza:
Nem akarom félbeszakítani a poénkodásodat, de szerintem ez inkább csak neked sértő ugyanis itt senki nem sértődötten írt, csak te akarod belénk beszélni.
13/25 anonim válasza:
Ha jól emlékszem őseink nomád életet folytattak, és nem műveltek földet.
De a ma élők szülei, dédszülei is lehettek iparosok, értelmiségiek, kereskedők, parasztok, vagy akár arisztokraták is.
14/25 anonim válasza:
én inkább úgy fogalmaznák,hogy jobbágy származású,szabad paraszt ritkaságszámba ment annó
15/25 anonim válasza:
Nálam az anyai nagyanyám parasztlány volt, a nagyapán iparos, de az ö anyjáék parasztok, az apjáék nemesek voltak. Az apa nagyanyám paraszcsaládból származott, az apai viszont kisnemes.
Ebböl elég nehéz eldönteni, hogy hány %-ban paraszti vagy sem a származásunk.
16/25 A kérdező kommentje:
nem te rasszista vagy :D
2014. aug. 29. 15:38
17/25 anonim válasza:
Igen. Nem vetted még eddig észre? :)
18/25 anonim válasza:
Mivel a parasztok mindig is többen voltak, mint a nemesek, meg a főurak, ezért valószínű, hogy a nagy százalék paraszt, meg földműves minden országban.
19/25 anonim válasza:
Az őseink barlanglakók voltak.
20/25 anonim válasza:
Ja és vadászok, halászok, a földművelés később jött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!