Látszik valakin, hogy nem gazdag családból származik?
Amikor megyek valamerre, általában lenéznek az emberek. Amikor megemlítem, hogy MSc-zek vagyis, valamiből kiegészítő képzést csinálok, általában visszakérdeznek: "Hogy maga??? "
Nem származom gazdag családból, de nem is putriból jöttem. A rokonságban is csak én vagyok "tanult embör". A beszédem is intelligens. A kérdésem az lenne, hogy tényleg ennyire "átjöhet", hogy nem gazdag családból származom, és ez lerí rólam?
A megjelenésen nagyon sok múlik.
Meg sem kell szólalnod, már mindenkiben kialakul egy vélemény.
A ruházat és a test ápoltságán nagyon sok minden múlik.
Fiatalként a családból egyedüli értelmiségiként nincs könnyű dolgod, hogy megváltoztasd ezt a hozzáállást az emberekben, de nem lehetetlen.
Gondolom kicsit bánt az emberek lekezelő magatartása.
Nagyon figyelj arra, hogy a cipőd soha ne legyen piszkos, kopott vagy túl feltűnő jelenség.
Ruhában kerüld az élénk, harsány színeket, nagy márkajelzéseket, utánzatokat.
Ékszerekben, kiegészítőkben csak keveset használj, ne legyél karácsonyfa.
A hajadat rendszeresen mosd, vágasd, és ne hanyagold el.
Ugyanez érvényes a körmökre is, illetve a bőrápolásról se felejtkezz meg.
Amikor megyek az auchanba, még a pénztáros csaj is lekezelő.
Okés, hogy oda borostásan megyek, szerintem azt érzik, hogy nem vagyok nagyképű.
Gimnáziumba értelmiségi gyerekekkel jártam nnak idején, és őrült beképzeltek voltak. -Belőlem ez hiányzik, úgy gondolom, ez a megrendíthetetlen felsőbbrendűségi érzés.
Köszönöm a válaszokat.
"Amikor megyek az auchanba, még a pénztáros csaj is lekezelő. "
Na akkor itt más gond lehet.
Nem a borostától gondolják az emberről, hogy "putriból jött".
Ugye?
Inkább a kiállásoddal, a viselkedéseddel, a testbeszédeddel lehet a gond.
Még öltöny sem kell ahhoz, hogy 10 méterről megmondják rólad, hogy tehetős vagy, esetleg "putris".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!