Agglegény élet? (A többi lent)
Előbb menj el egy Hellinger-féle családállításra, hogy kicsit nézz bele, mégis milyen sorskövetkezménnyel jár az ilyesmi a későbbiekben.
Azután a reinkarnációs terhekkel ismerkedj meg!
Azután dönts!:)
19 évesen még a reszeg csajok vonzanak?
Csak le ne hányjanak orális szex közben..
Ha jó a beszélőkéd, akkor a józan csajokat is fel tudod szedni..
Miért jó a könnyű préda?
Talán nagyobb eséllyel szedsz össze valami fertőzest??( gumival is lehet)
Ui
Milyen családi háttered van?
Miért nem érté nekd egy icicipicit sem a család?
Miért a sok saj és csak a szex az érték?
Hidd el, akik jó kapcsolatban vannak többet szexelnek, mint akiknek minden nap még a csaj felszedéséel, befűzéséelmis küzdeniük kell
Jó döntés!
Ne hallgass a válaszolókra. Foglalkozz a karriereddel, dönts meg minél több csajt. Még 40-esen is kapós leszel egy komolyabb kapcsolatra vagy családalapításra. Főleg, ha addig felépítetted magad anyagilag is!
Most komolyan, de te dugtál már részeg csajjal????
Gyakorlatilag nem lehet használni őket semmire, de tényleg semmire. Csak hanyatt vágják magukat, lábak szét és mehet a dolog. De a lovaglás már abszolút kilőve, mert nem tudja megtartani magát, és elég rizikós, hogy hányás lesz a dologból. Szörnyű!!! Ez maximálisan libidólohasztó!
Itt vannak a könnyű vérű nők, nos ők teszik-veszik az agyukat a buliban, de amikor igazán dögnek kellene lenniük az ágyban, akkor úgy viselkednek, minta az erkölcs megtestesítői. Mondván, ők egyéjszakás kapcsolatban nem hajlandóak sz@pni. Az ágyban nyújtott teljesítmény meg nulla.
Nem az egyéjszakás kapcsolatokkal van a gond, hanem nők megválogatásában. Életem egyik legjobb szexuális élménye egy egyetemi táborozáshoz köthető, ami maximálisan egyéjszakás volt. A leányzó nem volt kihívó, értelmes volt, vicces, átlagos külsejű, de amit leművelt velem az ágyban, azt tanítani kellene a lányoknak már középsuli 3. osztályától....
Egy darabi izgalmas, hogy sok nővel le tudsz feküdni, de csak egy darabig. A férfiak többségében egy idő után eljön, hogy ők is tartozni akarnak valakihez.
Én is jó suliban jártam, bár a középsuli nem sokat számít, a lényeg, hogy milyen egyetemet végzel, majd milyen munkád lesz.
Mérnökként végeztem, 2 nyelven beszélek, a pénzzel soha nem volt gondom, gyorsan megteremtettem magamnak biztos egzisztenciát, de 27 éves koromra már éreztem, hogy nekem nem csaj kell, hanem egy nő, nem kefélni akarok állandóan, hanem társat akarok.
Meg is találtam azt a nőt, aki mindent megtestesít, amit csak akartam. Ezután jött a vágy, hogy mindig magam mellett akarom tudni, így jött az esküvő. Jelenleg újabb vágy, hogy családot szeretnék alapítani, mert most már tudom, hogy ez mindennek a mozgató rugója és ez a igazán fontos.
De ezt te is be fogod látni, csak még el kell telnie legalább 10 évnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!