Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Agglegény élet? (A többi lent)

Aramnd kérdése:

Agglegény élet? (A többi lent)

Figyelt kérdés
Azt tervezem hogy agglegény életem lesz.Mert egy elég jó közép iskolába járok.És ha össze jön az egyetem is.Akkor nem lesz igazából szükségem,még egy embernek a fizetésére.És igazából,én olyan életet szeretnék élni amilyen kb a munkáról és a szexről szól .Kb 20-tól 40 éves korig.Ez milyen élet lenne?Bár tisztában vagyok azzal hogy így kellemetlen lenne 40 év után de azért mégis.
2014. júl. 28. 21:42
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Hamar rá fogsz jönni, hogy a szex nem is olyan fontos.
2014. júl. 28. 21:49
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked megfelel csináld. Csak két dologgal vigyázz: 1. legyél korrekt minden partnereddel közöld ezt már az elején, 2. vigyázz, mert ezzel az életvitellel könnyen kiég az ember.
2014. júl. 28. 21:50
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte biztos izgalmas lesz...aztán egyre többször iszol majd... a végén ott leszel 40 felé kullogó alkoholistának és nem fogod érte, miért lett ez így...

De kívánom, hogy ne így legyen:)

2014. júl. 28. 21:50
 4/31 anonim ***** válasza:
36%

Arany haver két út van előtted, válassz:

Papi hivatás vagy

Konzervatív nagycsaládapa.

Ennyi. Dönts.

2014. júl. 28. 21:54
 5/31 anonim ***** válasza:

Az emberek többsége nem azért nem él agglegény életet, mert kell a masik ember fizetése..

Lelked rajta amúgy..de egy önző f..sz leszel a végére, vagy csak kiégett és addigra nem biztos, hogy kellnél akárkinek is..egyedül pedig szar meghalni..

( a jő középiskola nagyonnem elég még az élethez.. Sőt manapság már a jő egyetem sem feltetlenül)

Tudod az emberek általában szerelemből jönnek össze( az más kérdés, ogyx gyerek után már gyakran csak az anyagiak tartják össze őket, de ha jől keresel majd, akkor ez nem fordulhat elő veled.

2014. júl. 28. 22:07
 6/31 A kérdező kommentje:
Mit jelent az hogy "kiég" az ember?
2014. júl. 28. 22:24
 7/31 anonim ***** válasza:
semmiben nem talál már örömöt
2014. júl. 28. 22:29
 8/31 A kérdező kommentje:
Igazából azzal szereznék alkalmi szexet,hogy atom részeg csajokat fűzögetnék(elég jó a beszélőkém)és azzal hoznám fel őket a szobába.
2014. júl. 28. 22:41
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

ez meg a gyengeség jele

az igazi dicsőség józan csajokat megkapni

amúgy ha sokáig így élnél lehet megváltoznál, önző lennél és irígy, nem tudnád már mi a család értéke, magányos maradnál a végén

2014. júl. 28. 23:31
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Atom részeg csajokkal? mintha egy farönköt döntögetnél, nem valami nagy élmény.
2014. júl. 28. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!