Testvéremnek nincs hova menni újszülött babával. Ti befogadnátok? A férjem viszont ellenzi.
Figyelt kérdés
Megszült, kórházból nincs hova mennie. Az a baj, hogy a férjem ellenzi, hogy hozzánk költözzön. Neki nincs testvére, de most nem tudok mit tenni, mert az övé a lakás, nem közösben élünk. Azt mondja, ő más "kölykére" nem kíváncsi a saját lakásában, mert éjjel nappal sírna meg ilyenek. Anyagilag hajlandó lenne segíteni, de mi sem állunk túl jól.
Tudok tenni valamit érte? Vagy ez veszett ügy, ha ilyen a férjem hozzállása?
2014. máj. 2. 17:40
31/34 anonim válasza:
Az Anyaotthont már javasolta előttem valaki. Egyik ismerősünk huga is anyaotthonban él a két kisgyermekével, és nyugodtan békességben éldegélnek ott más anyukákkal és gyerekekkel együtt. Figyelnek és vigyáznak egymás babájára, a nagyobb gyermekek egymással játszanak. Akad játék és kisruha mindenkinek. Igaz hogy használt játékok és ruhák de akkor is gondoskodva van róluk. Nézz szét a neten hogy milyen anyaotthonok vannak a közeletekben és melyiknek milyen híre van. Lehet hogy nagyon jól járna a húgod és a babája ha ezt a megoldást választaná.
32/34 INTK válasza:
szerintem a férjed egy fasz. mi az, hogy nem fogadná be? megértem az érveit, de még ha övé is a lakás hogy hagyhatná, hogy a felesége testvére az utcára vagy otthonba menjen mikor van egy üres szoba?! vegyen füldugót! vagy legalább átmenetileg... hihetetlen. te meg miért nem balhézol vele?
33/34 anonim válasza:
Kedves INTK! Nekem is először a te gondolataid jutottak eszembe, de aztán tovább gondolva a dolgot a kérdező férje lehet hogy azért mert érzelmileg nem érintett az ügyben kicsit képes tovább gondolni a helyzetüket. Ismerek olyan családot ahova egy szülés előtt álló kedves barátnőt fogadtak be. Annyira nehéz a barátnő és a kicsi helyzete hogy a gyerek lassan kezdi az általános sulit de még mindíg ott laknak mert nincs jobb lehetőség. A befogadó család már nagyon ki van, de nincs szívük kitenni őket. A befogadott barátnő háta mögött elkezdtek neki keresni olyan idős embert aki eltartási szerződést kötne velük és ott lakhatnának a kicsivel.
34/34 anonim válasza:
wbqearshtnuhnft
jajj de nagy troll itt valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!