Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Testvéremnek nincs hova menni...

Testvéremnek nincs hova menni újszülött babával. Ti befogadnátok? A férjem viszont ellenzi.

Figyelt kérdés

Megszült, kórházból nincs hova mennie. Az a baj, hogy a férjem ellenzi, hogy hozzánk költözzön. Neki nincs testvére, de most nem tudok mit tenni, mert az övé a lakás, nem közösben élünk. Azt mondja, ő más "kölykére" nem kíváncsi a saját lakásában, mert éjjel nappal sírna meg ilyenek. Anyagilag hajlandó lenne segíteni, de mi sem állunk túl jól.

Tudok tenni valamit érte? Vagy ez veszett ügy, ha ilyen a férjem hozzállása?

2014. máj. 2. 17:40
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Bocsi, nyolcas!!
2014. máj. 2. 17:55
 12/34 anonim ***** válasza:
74%
De hát jó lenne ha minél hamarabb írnál, mert akkor már lehet ma este be tudnak költözni!
2014. máj. 2. 17:56
 13/34 anonim ***** válasza:
88%
Nem nektek kéne fizetni a teljes albérletet, hanem csak besegíteni.
2014. máj. 2. 17:59
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Milyen bevétele van a testvérednek? Mihez ért? (későbbi munkába állás miatt)

Szülés előtt mit dolgozott, mennyit keresett?

2014. máj. 2. 18:10
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
anyaotthon?
2014. máj. 2. 18:15
 16/34 anonim ***** válasza:
48%

6. vagyok.

Letelt a fél óra, szal most már leírom, h nem vagyok szoci, se anyaotthon felelős:D

Csak már az elején vágtam, h kamu a kérdés és gondoltam kiugrasztom a nyulat a bokorból.

Ahhoz képest, h nagy a baj nem nagyon érdekli az anyaotthon.

Pedig anyaotthonos ismerősöktől tudom, h mások úgy ugranak az ilyen lehetőségre, mint gyöngytyúk a meleg takonyra.....

2014. máj. 2. 18:27
 17/34 anonim ***** válasza:
79%

Egyetertek utolso, mostanaban ez a felkapott tema.

Ugyanaz a szoveg, csak par pont modosul... unalmas

2014. máj. 2. 18:34
 18/34 anonim ***** válasza:
75%

Most szült, hogy mehetne már ma?

Plusz a kérdezőnek van családja, nem egesz nap ül a gép előt, gondolom ti sem...

Ennyiből elég szemétseg kamunak kikiáltani a kérdést, es a kerdezőt.

Persze attól még lehet, hogy így van, ennek ellenére én szégyelem magam válaszadóként helyetted, hogy iylen szinten élsz vissza egy helyzettel, hogy segítségnyújtást imitálsz..

2014. máj. 2. 18:49
 19/34 anonim ***** válasza:
36%

A testvéremet gondolkodás nélkül befogadnám, még akkor is, ha egy utolsó drogos lenne (bár ilyen esetben be is vinném rehabra másnap:).

A férjemet repíteném ki azt hiszem, ha a saját unokahúgát/unokaöccsét hagyná inkább anyaotthonban vagy szállón nyomorogni, mert ő arra a "kölyökre" nem kíváncsi.

Persze ha az ő háza, ez nem opció.

De mindenesetre erősen megfontolnám a válást, mert én úgy gondolom, a családnak össze kell tartania! A férjem nővérét is bármikor befogadnám, ha rászorul és a sajár húgomat is. Undorító, hogy valaki nem így gondolja!

Egyetlen kikötésem az lenne, hogy segítsen be a házimunkában és amint lehet, próbáljon meg visszamenni doglozni és rendezni a lakhatását.

2014. máj. 2. 18:52
 20/34 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces, remélem soha nem kerülsz ilyen helyzetbe, kedves válaszoló!! És igen nem ülök egész nap a gép előtt. Amúgy úgy néz ki, hogy húgom örökbe fogja adni. Alkalmi munkákból élt, a szakmájában nem tud elhelyezkedni. Most nincs pénze, nem tudná eltartani, de az abortuszellenes, őszintén azt sem tudta volna kifizetni. Férjem azt mondta, esetleg megy örökbe a gyerek, akkor a tesóm jöhetne abba az üres szobába, amíg nem talál magának vmi munkát pár hét múlva. Jobb megoldás egyelőre nincs, nehéz szívvel döntött így, de mi lenne a gyerekkel másképp?
2014. máj. 2. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!