Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Testvéremnek nincs hova menni...

Testvéremnek nincs hova menni újszülött babával. Ti befogadnátok? A férjem viszont ellenzi.

Figyelt kérdés

Megszült, kórházból nincs hova mennie. Az a baj, hogy a férjem ellenzi, hogy hozzánk költözzön. Neki nincs testvére, de most nem tudok mit tenni, mert az övé a lakás, nem közösben élünk. Azt mondja, ő más "kölykére" nem kíváncsi a saját lakásában, mert éjjel nappal sírna meg ilyenek. Anyagilag hajlandó lenne segíteni, de mi sem állunk túl jól.

Tudok tenni valamit érte? Vagy ez veszett ügy, ha ilyen a férjem hozzállása?

2014. máj. 2. 17:40
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Azt pedig már írtam, hogy a férjemé a lakás, szóval egyértelműen az ő döntése, hogy kit akar ott látni és kit nem, ha ő a tulajdonos. Ha idehoznám, rendőrrel is kirakathatná, a házasságomat viszont nem kockáztatom egy ilyen miatt. Szóval légyszi ne gyertek ezzel!
2014. máj. 2. 19:04
 22/34 anonim ***** válasza:
74%

1. http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-..

2. http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Csak az elmult napok kerdesei, nem erdekes kicsit? Ugyanazok a sztorik, na persze.

2014. máj. 2. 19:06
 23/34 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon sokan várnak kisbabára, akiknek minden szinten rendben van az életük. A legjobb döntés lenne az örökbe adás azonnal. A testvéred meg mehet lakni hozzátok. És ideje lenne a testvérednek tanulmányozni a biztonságos szex témát.
2014. máj. 2. 19:09
 24/34 anonim ***** válasza:
92%
Egy csecsemővel együtt élni sem olyan könnyű, hogy a szülőkön kívül bárkire rá kellene erőltetni, mert milyen gonosz, ha nem vállalja szó nélkül, de amilyen felelőtlennek tűnik a testvéred, lehet, hogy a gyereknevelés is rátok maradna.
2014. máj. 2. 19:31
 25/34 anonim ***** válasza:
37%

Na az ilyen férjbe mennyi gyengédség és kedvesség szorult...?

Én biztosan kiállnék a testvérem mellett, mégha a férjem ellenzi is.

2014. máj. 2. 22:43
 26/34 anonim ***** válasza:
98%

Persze most mindenki azt képzeli el, hogy a normális, értelmes testvért befogadná. Azt én is. De az el sem jutna idáig.

A tesót kirakták az albérletből (miért? nem fizetett?), a gyerek apja meg börtönben ül (???). Ez nem úgy hangzik, hogy a lánynak eddig annyira összeszedett élete volt, és felelősségteljes döntéseket hozott.

2014. máj. 3. 00:44
 27/34 anonim ***** válasza:
31%
Gyonyoru ferjed van. Az en ferjemnek eszebe se jutna h ne engedje ide. Pont most terhes a hugom nekem is de neki normalis kapcsolata, elete van. De ha megis igy jarna h nincs hova mennie egy ujszulottel o menne ertuk autoval. Azert ritka nagy gerinctelen egy ember. Szgyellje magat! Lekopnem azt erdemelne.
2014. máj. 3. 12:44
 28/34 anonim ***** válasza:
62%
Gyerek nélkül mehet az üres szobába, gyerekkel nem?
2014. máj. 3. 16:10
 29/34 anonim ***** válasza:
11%
Ez nagyon gàz,szegèny kisbaba! Azèrt kell örökbe adni mert egy szivtelen ember nem hajlando par honapra befogadni öket,szörnyü! Egyèbkènt az anya otthon nem lenne rossz de ahogy kivettem a szavaidbol szartok ti arra a babàra mind 3-an!!!!!!
2014. máj. 3. 16:36
 30/34 anonim ***** válasza:
79%
én nem fogadom be köszönöm kérdésedXDD
2014. máj. 4. 01:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!