Ki mit tanult a nagyszüleitől, a nagyszülei példájából?
A nagyapám egy idegbeteg, a mamám meg szenilis és mindenkit kiborít a természetével... Elapazarolják a pénzüket hülyeségekre, 2 marékkal eszika a gyógyszert...
Nekem megvan a sajátos véleményem, h mit kéne csinálni az öreggel, akiknek már nincs hasznuk, a szellemi fogyatékosokkal, depressziósokkal,skizokkal stb...
Az öregeket leszámítva, a többi csak tovább szaporodik és a későbbi generációk még hulladékabbak lesznek vagy esetleg tönreteszik az egészséges emberek vérvonalát...
Sok minden közrejátszik abban, hogy itt tart az emberi faj...
De ezt biztos túl brutálisnak és örültségnek tartjátok majd, viszont gondoljatok bele abba, hogy a gyereketekkel összejön valaki és majd az unokátokon vagy a dédunokátokon ütközik ki suicid hajlam vagy skizo lesz vagy mélydepressziós vagy szimplán egy genetikai hulladék.
Nekem közelben sincs még gyerekválalás, de szeritem a szerelemnél fontosabb, hogy kitől lesz gyerekünk, csak ezt szinte senki nem veszi számításba.
magyar kártyázni! =)
nagyszüleim közül sajnos már csak a nagymamák élnek, papákat soha nem láttam. anyai nagymamám eléggé rossz véleményt mond rólam, semmi oka nem volt rá... amikor még meg se születtem , olyanokat mondott rám.. még kicsi koromban is szidott folyton.. amikor itt lakott nálunk 2/3 évig ,amikor 5/6 éves lehettem.. állandóan ócsárolt.. nagyon rosszmájú !! ebből levontam a tanulságot, , kerüljem messziről.. pedig öreg és szeretnék többet tudni róla, kitudja meddig él.. de csak gyűlöletet kapok tőle mindig ..hát azt tanultam tőle hogy mindenki azt mondd amit akar, én sokkal jobb vagyok náluk, és megvalósítom a céljaimat [ ha tetszik nekik, ha nem ]..
a másik nagymamám pedig mint az öregek nagyrésze.. állandóan jártatja a száját.. mindenfélét bemesél idegeneknek az őt gondozókról, azaz rólunk és a szüleim testvéreiről.. az a pláne hogy el is hiszik amit mondd.. azt hiszem tőle imádkozni tanultam meg :D és karácsonyi dalokat, amiket a templomokban énekelnek :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!