Ki mit tanult a nagyszüleitől, a nagyszülei példájából?
Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 08:33
1/13 anonim válasza:
én azt tanultam, hogy ez a kérdés már kezd unalmassá válni.
2/13 anonim válasza:
Imádkozni, főzni, nyugodt maradni, hálásnak lenni stb. Sokmindent köszönhetek nekik!
4/13 anonim válasza:
Azt, hogy szerelem és szex nélkül is le lehet élni együtt egy életet. Más kérdés, hogy érdemes-e..??
5/13 anonim válasza:
Azt, hogy még időben figyeljek oda, hogy a munkáltató bejelent-e, és legalább annyira próbáljak érteni hozzá és utánajárni, hogy nekem ne legyen károm. 71 éves nagyanyámat kihasználták, nem értett hozzá, nem jelentették be, nyugdíjat nem kap, mostanáig még dolgozott, most a munkáját is elvették arra hivatkozva, hogy már öreg. Amennyire lehet, egészséges, nem látszik rajta, hogy már 71 éves, eddig volt egy kis pénze a munkájából is (kántorizált), most már csak a szociális segélyt kapja. Nincs pénze és energiája utánajárni, hogy legyen nyugdíja, nincs rendes papírja se az aktív dolgozói időszakából, a barátai nem álltak ki tanúskodni, amikor kellett volna.
6/13 anonim válasza:
Azt hogy a fogamzásgátlás fontos és a tuás hatalom!:-) Nagymamámnak 9 gyereke van és csak az utolsónál világosította fel az orvos hogy lehet védekezni is :-s
7/13 anonim válasza:
Én azt tanultam a nagyimtól, hogy gogyan tartsuk össze a családot. Tőle tanultam főzni, tőle tanultam meg, hogy hogyan álljak a férfiakhoz (hogy ne akarjam magamhoz láncolni őt mindenáron), tőle tanultam szinte mindent ami egy boldog családiélethez kell! Kár, hogy a szüleim nem tanultak tőlük. :( Én többet tanultam a nagyimtól mint a szüleimtől, mert a szüleim képtelenek örülni az élet apró dolgainak, nem fontos nekik semmi csak a "zsééé". Pl.: anyu soha nem főz!
8/13 anonim válasza:
Én a család fontosságát,és összetartást valóban a jóban-rosszban.És hiányoznak nagyon:(
9/13 anonim válasza:
Szépérzéket kreatívítást tanultam az egyiktől. A máskitól szeretetet, törődést, odaadást a másik íránt. És az igaz szerelmet a férjünk iránt.
10/13 anonim válasza:
Nagypapám példája, amit minden pasimnak megmondok: Ne kekeckedj Gueth lányokkal...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!