Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy tudhatom meg, hogy hol...

Hogy tudhatom meg, hogy hol lakik, mivel foglalkozik? Egyáltalán, hogy él-e még? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok.1 napos koromban elhagyott a vérszerinti anyám(ott hagyott a kórházban.)Máig sem tudom,hogy miért.Nagyon szeretném őt megismerni vagy legalább ránézni mondjuk az adatlapjára,megnézni a képeken!Tudom,hogy Nagy Erikának hívják,Mosonmagyaróváron lakott,de felment Pestre engem szülni.Kerestem őt Iwiwen,myvipen,de nem voltam benne biztos,hogy ő az!18 éves koromig nem akarok várni,míg meg lesz a jogsim,meg míg kiadja a GYIVI(vagy micsoda) az adatait nekem,hanem ÉN MÁR MOST MEGAKAROM TUDNI,HOGY MÉGIS KI Ő!?egyszer anyám(aki örökbefogadott),mondta nekem,hogy most 32 éves.Ezek az infók számomra nem árulnak el SEMMIT!Nekem képek kellenek,tudni akarom,hogy nézett ki.Mert fáj a bizonytalanság..ha az ember nem tudja az eredetét meghatározni..vagy hogy egyáltalán kiben lakott 9 hónapon keresztül..ha valaki ismer hasonló adatokkal rendelkező nőt,aki nem élt túl jó életet(alkohol fogyasztás.),az kérem írjon,akár irhat privátban is,vagy legalább VÁLASZT A KÉRDÉSEMRE!!Kíváncsi vagyok!Volt egyszer ugyanis,hogy azt álmodtam,hogy egy kocsiban vagyok(felülnézetből láttam mindent),aztán később láttam egy terhes anyát a kocsiban..és alulnézetből pedig a Budapest feliratot egy zöld táblán..meg a férfi kezét is a kormányon!Ez elég furcsa,nem?És azt is szeretném megtudni,hogy MOST MI VAN VELE??
2009. nov. 21. 21:02
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
63%

Tenyleg most olvasom, hogy valaki ajanlotta, hogy keresd meg Joshit. Ez jo otlet !!! Vagy Monikat a Monika show-ban. Mert sokszor ok eleg elkepeszto dolgokra kepesek. Hatha neked is sikerul, es beszelhetsz a szulo anyukaddal.

Viszont tudod miert nem lenne jo ha megtalalnad? Mert akkor felvenned vele a kapcsolatot, es a te sajat eletedet is megkeseritened.

2009. nov. 22. 15:11
 32/39 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom, érdemes-e megkeresni. Engem 8 hónapos kromban lepasszolt anyám a rokonokhoz, aztán végleg eltűnt. Már 40 éves vagyok, soha nem éreztem indíttatást, hogy megkeressem az anyámat, minek is, nekem ő egy idegen. Ugyan, mit mondhatnánk egymásnak? Ez neki is csak kínos lenne.
2009. nov. 22. 15:42
 33/39 A kérdező kommentje:
Hát én nem ítélek el igazából senkit.Sajnos így történt,köszönöm,hogy ennyire megértőek vagytok.Hiányzik nekem ő,nemtudom miért,hiszen nem is ismertem sosem..mégis benne éltem 9 hónapon keresztül,hogy ne foglalkoztasson a téma??Őszintén megmondva a többieket nem értem,de őket sem szabad elítélni,hisz így,vagy úgy,boldog emberek ők is talán..és én is az vagyok..csak néha előtör a kíváncsiság..minden évben 3-4-szer.:(:S Bárcsak ne lenne így,csak sajnos ÉN NEM TUDOM IRÁNYITANI ÉS MEGJÁTSZANI AZ ÉRZÉSEIMET!Ez van.Kösz a válaszokat.Puszi nektek(K) Aranyosak vagytok.:)
2009. nov. 22. 17:28
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, h már "nem aktív" a téma, de én is megértelek, és nagyon aranyosan írsz. :) És az összes tanács, amit kaptál nagyon hasznos, remélem betartod/betartottad őket! :)
2009. dec. 26. 22:04
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem véletlenűl titkolják az adatokat. 13 évesen nem tudnád feldolgozni ha szembekerűlsz egy drogos, prostival aki esetleg a szűlő anyád, vagy azzal hogy van egy családgya több gyerkel és nem akkarja hogy ennek a részese légy. Ha szereted a családod örülj neki és várj ezzel amíg elég érett leszel.
2009. dec. 27. 01:13
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
jutottál valamire?
2009. dec. 27. 02:12
 37/39 A kérdező kommentje:
ne jutottam semmire:S:(
2009. dec. 27. 15:38
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismétlem az előbbieket tényleg gondolj a mostani szüleidre de téged is meg lehet érteni jogod van hozzá hogy megtudd ki a vér szerinti édesanyád de mielőtt beleugranál tudatosítsd a nevelő szüleiddel hogy őket szereted becsülöd és őket tekinted az igazi szüleidnek de kíváncsi vagy.Egyébként úgy tudom Vöröskereszt is foglalkozik ilyesmivel igaz ez a háború után az eltűnt katonákkal csinálták nem tudom most is így van-e.Ez is egy út.
2009. dec. 27. 20:13
 39/39 anonim ***** válasza:
Én Móvárhoz elég közel lakok,ha esetleg tudok segteni szólj.Egyébként a kórház ahol születtél nem ad ki adatot?
2010. febr. 19. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!