Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy tudhatom meg, hogy hol...

Hogy tudhatom meg, hogy hol lakik, mivel foglalkozik? Egyáltalán, hogy él-e még? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok.1 napos koromban elhagyott a vérszerinti anyám(ott hagyott a kórházban.)Máig sem tudom,hogy miért.Nagyon szeretném őt megismerni vagy legalább ránézni mondjuk az adatlapjára,megnézni a képeken!Tudom,hogy Nagy Erikának hívják,Mosonmagyaróváron lakott,de felment Pestre engem szülni.Kerestem őt Iwiwen,myvipen,de nem voltam benne biztos,hogy ő az!18 éves koromig nem akarok várni,míg meg lesz a jogsim,meg míg kiadja a GYIVI(vagy micsoda) az adatait nekem,hanem ÉN MÁR MOST MEGAKAROM TUDNI,HOGY MÉGIS KI Ő!?egyszer anyám(aki örökbefogadott),mondta nekem,hogy most 32 éves.Ezek az infók számomra nem árulnak el SEMMIT!Nekem képek kellenek,tudni akarom,hogy nézett ki.Mert fáj a bizonytalanság..ha az ember nem tudja az eredetét meghatározni..vagy hogy egyáltalán kiben lakott 9 hónapon keresztül..ha valaki ismer hasonló adatokkal rendelkező nőt,aki nem élt túl jó életet(alkohol fogyasztás.),az kérem írjon,akár irhat privátban is,vagy legalább VÁLASZT A KÉRDÉSEMRE!!Kíváncsi vagyok!Volt egyszer ugyanis,hogy azt álmodtam,hogy egy kocsiban vagyok(felülnézetből láttam mindent),aztán később láttam egy terhes anyát a kocsiban..és alulnézetből pedig a Budapest feliratot egy zöld táblán..meg a férfi kezét is a kormányon!Ez elég furcsa,nem?És azt is szeretném megtudni,hogy MOST MI VAN VELE??
2009. nov. 21. 21:02
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
94%

Az anyukad, aki orokbe fogadott, nem tud neked segiteni? Mert ok. hogy 18 eves korodban kapsz majd infot a verszerinti anyukadrol, viszont a mostani anyukadnak vannak jogai, o tudna segiteni neked. Mit mond, ha kerdezed? Nem akar neked segiteni?

Ez a Nagy Erika nev pedig egy tomeg nev, rengeteg van. Sokan ismerhetnek ilyen embert, viszont azt nem tudjak rola, hogy otthagyott egy gyereket annak idejen a korhazban.

Amugy te mikor tudtad meg, hogy orokbe fogadtak? Van testvered? Jok a szuleid hozzad?

2009. nov. 21. 21:24
 2/39 A kérdező kommentje:
ja és persze 1995-ben még "állítólag" nem volt olyan,hogy nyílt örökbefogadás,vagy titkos örökbefogadás..az összes titkosítottba ment..ez igaz?:O VAGYCSAK AZ ÖRÖKBEFOGADÓIM HAZUDTAK 13 ÉVEN KERESZTÜL NEKEM?:(
2009. nov. 21. 21:24
 3/39 A kérdező kommentje:
Jó az anyám hozzám,apám egy kicsit idegesitő..nincs testvérem,sajnos..ha megkérdezem akkor mindig a régi papirokkal jön elő!Mostmár direkt elpakolja előlem,hogy ne találjam meg!Multkor is kerestem..de nem találtam,MERT BIZTOS ELRAKTA!!:( Sajnos tényleg tömegnév ez a Nagy Erika:( ha egy ritkább név lenne,akkor nagyobb eséllyel láthatnám az adatlapját,üzenhetnék neki stb.
2009. nov. 21. 21:27
 4/39 anonim ***** válasza:
91%

szia!

Olyan melankólikus a hangulatom, majdnem elpityeredtem, pedig nem jellemző rám....olyan szépen írod "vagy hogy egyáltalán kiben lakott 9 hónapon keresztül"....Ha találz hasonló személyeket iwiwen vagy máshol, szerintem írj neki, vagy nekik. Ha nem ő az, lehet hogy visszaválaszol. De lehet akkor is, ha ő az. Egy egyszerű pár mondatot, hogy benned van ez a vágy, hogy megismerd. Nem vádolni, bántani akarod, 1xűen csak tudni akarod ki ő? Hát, reméljük valahol megtalálod és megmozdul benne az anyaság.........

2009. nov. 21. 21:27
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
tudsz szűrni iwiwen is pl. életkorra, aztán lehet hogy idő, de végig tudod nézegetni az adatlapokat, hátha....
2009. nov. 21. 21:29
 6/39 A kérdező kommentje:
köszönöm..:) de próbáltam már a szűrést,így sem ment..a lakhelyet nem tudom és így rengeteg 32 ÉVES NAGY ERIKÁT TALÁLT AZ IWIW KERESŐJE:S
2009. nov. 21. 21:30
 7/39 anonim ***** válasza:
100%

Hívd fel a kék vonalom a gyerekjogászt. Ő talán tud segíteni neked, hogy milyen lehetőségeid vannak megtudni a szülőanyád adatait.

[link]

2009. nov. 21. 21:32
 8/39 A kérdező kommentje:
köszönöm,ezt majd megpróbálom...:) erről a vonalról nem tudtam...TÉNYLEG KÖSZÖNÖM!!! puszi neked(K)
2009. nov. 21. 21:33
 9/39 anonim ***** válasza:
92%
Pont 32 éves Nagy Erikából 40 van az iwiwen. Írj szerintem is egy egyszerű, pár soros, nem védló levelet, hogy szeretnéd megismerni Őt és küld el a 40 Nagy Erikának szerintem.
2009. nov. 21. 21:37
 10/39 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy probalj rakeresni a google-ba, olyan emberekkel vedd fel a kapcsolatot, akik mar megtalaltak az anyukajukat. Keves infoval rendelkeztek csak, ugy mint te is, de megtalaltak. Akkor ok segitenek neked, hogy ok hogyan talaltak meg az anyukajukat. En nagyon drukkolok neked, hogy megtalald!

Meg egy oldal jutott az eszembe, ahova ugyanugy felteheted ezt a kerdesedet, es biztosan fogsz segitseget kapni. Azt az oldalt rengetegen latogatjak. Ez a Nok Lapja oldala, az nlc.hu Regisztraljal be, es tedd fel a kerdesedet, meg ott van sok ilyen orokbefogados kerdes mar, oda is irhatsz! nlc.hu

2009. nov. 21. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!