Honnan tudhatom meg, hogy van-e közöm egyáltalán hozzájuk?
Egy példa. NY-ban élő fekete férfi dns-ét vizsgálták és apai ágon európai származásúnak bizonyult az egyén. Hogy lehet ez? Még a rabszolgatartás idején a "főnök" úgy gyarapította a rabszolgái számát, hogy rabszolgáknak csinált gyermeket... és mivel a barna bőrszín domináns általában, így ez nagyon senkinek nem szúrt szemet, meg nem is nagyon érdekelt senkit, hogy ki az apa... viszont a mai technika már képes arra, hogy ilyesmire is választ adjon.
...és hogy a kérdésre is válaszoljak:) mivel mindenkinek 2 szülője, négy nagyszülője, 8 ükszülője (stb. stb.) és a végén tényleg rengeteg ember áll, akiktől a génjeidet örökölted, nem elképzelhetetlen, hogy volt a keleti-nagyrasszhoz tartozó, ami nem hátrány szerintem:) hogy ezt ki lehet-e mutatni? tételezzük fel, hogy ez a gén a családod felől jön, nem pedig egy kínai postás garázdálkodott a környéken:D (ezért elnézést!:D) szal akkor sem biztos, hogy ez genetikailag kimutatható, mert a genetika az apai és az anyai ágat elemzi úgy, hogy az apai végigmegy a névadó ágon (fiú << apa << nagyapa << ükapa << vissza, vissza rengeteg generáción keresztül), ugyan ez az anyain is, csak ott ugye már az anyukád, nagyanyád ükanyád stb vonalat vizsgálják. magyarul, lehet h ki lehet, de az is lehet, hogy nem... mert akkor az apai nagyanyád ága, meg az anyai nagyapád ágával mi lesz? szóval, nem biztos, hogy a vizsgált ágon jutottál hozzá ehhez a különleges örökséghez. nem tudom mennyire érthető, de talán..:)
köszönöm a válaszokat!
nem, borsodban lakok.
az a baj, hogy minimum 8 válás volt és apai ágon nagyinál leragadtam.anyai ágon biztos hogy nem, azon már többször végigmentem ameddig tudtam...
23:13-as vagyok.
szerintem hülyeség ez a far-folt dolog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!