Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy tudhatom meg, hogy hol...

Hogy tudhatom meg, hogy hol lakik, mivel foglalkozik? Egyáltalán, hogy él-e még? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok.1 napos koromban elhagyott a vérszerinti anyám(ott hagyott a kórházban.)Máig sem tudom,hogy miért.Nagyon szeretném őt megismerni vagy legalább ránézni mondjuk az adatlapjára,megnézni a képeken!Tudom,hogy Nagy Erikának hívják,Mosonmagyaróváron lakott,de felment Pestre engem szülni.Kerestem őt Iwiwen,myvipen,de nem voltam benne biztos,hogy ő az!18 éves koromig nem akarok várni,míg meg lesz a jogsim,meg míg kiadja a GYIVI(vagy micsoda) az adatait nekem,hanem ÉN MÁR MOST MEGAKAROM TUDNI,HOGY MÉGIS KI Ő!?egyszer anyám(aki örökbefogadott),mondta nekem,hogy most 32 éves.Ezek az infók számomra nem árulnak el SEMMIT!Nekem képek kellenek,tudni akarom,hogy nézett ki.Mert fáj a bizonytalanság..ha az ember nem tudja az eredetét meghatározni..vagy hogy egyáltalán kiben lakott 9 hónapon keresztül..ha valaki ismer hasonló adatokkal rendelkező nőt,aki nem élt túl jó életet(alkohol fogyasztás.),az kérem írjon,akár irhat privátban is,vagy legalább VÁLASZT A KÉRDÉSEMRE!!Kíváncsi vagyok!Volt egyszer ugyanis,hogy azt álmodtam,hogy egy kocsiban vagyok(felülnézetből láttam mindent),aztán később láttam egy terhes anyát a kocsiban..és alulnézetből pedig a Budapest feliratot egy zöld táblán..meg a férfi kezét is a kormányon!Ez elég furcsa,nem?És azt is szeretném megtudni,hogy MOST MI VAN VELE??
2009. nov. 21. 21:02
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
de ha mind a negyven körlevélnek tekinti a levelemet,akkor mi van??:S
2009. nov. 21. 21:39
 12/39 A kérdező kommentje:
kitörlik és nem válaszolnak rá..ennyi:(
2009. nov. 21. 21:39
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha téged örökbefogadtak, akkor a vérszerinti anyukád lemondott rólad...Én megértem, hogy kiváncsi vagy, de abba is gondolj bele picit, hogy ez az anyukádnak(aki felnevelt) mennyire fájhat. Az én anyukám Fóton a gyermekvárosban nőtt fel, de soha életében nem volt kiváncsi az anyjára aki elhagyta őt. És őszintén szólva én sem lennék az egy olyan nőre aki képes a gyerekét elhagyni 1 napos korában. De sok sikert kivánok neked, remélem megleled amit keresel vagy hiányolsz!
2009. nov. 21. 21:42
 14/39 A kérdező kommentje:
A-A!!Levélben keresték az anyámat!De nem találták igy kénytelen volt lemondani rólam!
2009. nov. 21. 21:43
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nem próbálod meg nekik elküldeni, nem is lesz eredmény :) Tárgynak írd be akkor hogy nem körlevél, csak olvassák el. Néhányan biztos fognak válaszolni, én drukkolok Neked!
2009. nov. 21. 21:44
 16/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm,már megyek iwiwre!Több választ szeretnék!Minnél több ötlet,annál nagyobb a sikerre a lehetőség!!KÖSZÖNÖM NEKTEK,TÉNYLEG!
2009. nov. 21. 21:46
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Kívánom, hogy találd meg Édesanyádat, ha ez a vágyad. De én arra kérlek, figyelj arra, hogy a szüleidet meg ne bántsd. Valószínűleg rettegnek attól, hogy elveszíthetnek (ha nem is jogi, de érzelmi értelemben mindenképp). Gondolom, ezért is zárkóznak el attól, hogy segítsenek.
2009. nov. 21. 21:55
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
annyit írj szerintem üzenet tárgyába hogy "szia" én ha ilyen személyesebbet kapok mindig kinyitom
2009. nov. 21. 21:59
 19/39 anonim ***** válasza:
94%
Az is lehet, hogy nem is Nagy Eriknának hívják. Csak ezt a tucat-nevet mondták a mostohaszüleid, hogy így nehezebb legyen rátalálnod vagy nem tudom...
2009. nov. 21. 22:01
 20/39 anonim ***** válasza:
92%

Értem hogy tudni szeretnéd hogy mégis kitől, honnan származol, de ha már egyszer elhagyott? 13 éve nem is keresett. AKkor minek? valószínűleg nem is kíváncsi, hiszen ha az lenne mégiscsak keresne nem?

Miközben őt kutatod, azoknak, akik felneveltek, szeretnek iszonyú fájdalmat okozol. Gondolom mindent megadtak neked, de nagyon fájhat ez nekik, valószínűleg ezért is rakták el a papírokat, hiszen úgysem találnál rajtuk semmit, de nekik rossz lehet nézni ahogy keresed. Félnek hogy elveszítenek, hogy majd ők már nem kellenek ha véletlen mégis megtalálnád azt a nőt, aki szült.

Persze ez csak az én véleményem, próbáld meg megkeresni at, aki intézte az örökbefogadást, hátha tud valamit, vagy a kórházat ahol othagyott. De szerintem jobb így.

2009. nov. 21. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!