Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ki nekem az öcsém lánya? És a...

Ki nekem az öcsém lánya? És a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy nem az unokahúgom.
2009. nov. 21. 16:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
most ugye ez nem komoly? az apámnak vagy az anyámnak a fiának a lánya. szerinted mégis mi? a húga?-.-
2009. nov. 21. 17:52
 12/15 anonim ***** válasza:
A "Magyar értelmező kéziszótár" nem egy haszontalan mű ám!
2009. nov. 21. 20:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Te tényleg ennyire buta vagy?
2009. nov. 22. 07:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Az unokahúgod, te pedig neki a nagynénje vagy. A szüleidnek az unokája (mondjuk azért ezt tényleg illene tudni).

De a fiatalabb lány unokatestvér is unokahúg (tehát a szüleim testvérének a gyereke), mert hiszen az idősebb fiú unokatestvér meg unokabátty.

2009. nov. 22. 11:44
 15/15 anonim válasza:

Következtetés: Ha öcsédnek gyereke van, akkor ezek szerint Te idősebb kéne, hogy legyél, mint 18 (esetleg 19).

Ezt rossz esetben is megtanítjákáltalános alsó tagozatban. (habár amiket hallok, hogy mik mennek ott, nem csodálkoznék, ha összeadni nem tudnának... Hála az "okos" oktatásfejlesztőknek. Nademind1... ez egy másik történet.)

Te kije vagy anyád testvérének? És apádénak?

Kérdezz ilyet szerintem inkább otthon meg. Mint látod, az ilyen (közösség által) "alap" dolognak ítélt kérdésért leugatnak.

Természetesen kérdezz csak bátran, de azért kicsit bonyolultabbakat...

Én spec arra vagyok kíváncsi, hogy a nénikém férje nekem kim?

2010. jan. 5. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!