Gerhát v Gerhard?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom hogy a Gerhát az a Gerhard. Akkor ha az én vezetéknevem is Gerhát, használhatom a Gerhardot is? ( pl: személyire és rálehetne iratni? )#gerhard
2013. nov. 1. 02:29
1/5 anonim válasza:
Ugyan hogy használhatnád már??? Szabó István meg holnaptól Steve Taylor lesz, mi?! Geez...
2/5 anonim válasza:
WTF? Ha Gerhát a vezetékneved akkor nem írhatod Gerhardnak... Ha Majzik a vezetéknevem én sem írhatom Májzyknak személyin sem meg sehol sem... Dafuq...
3/5 anonim válasza:
Az előbb már elküldtem, de nem jelent meg:
4/5 anonim válasza:
Én meg úgy tudom, hogy a Gerhát az Gerhát, a Gerhard meg Gerhard. És azt kell használnod, ami a születési anyakönyvi kivonatodban van. Illetékért lehet nevet változtatni, de akkor az új nevedet kell használni, nem váltogathatod úgy a vezetéknevedet, mint más az alsógatyáját.
5/5 A kérdező kommentje:
Rájöttem hogy a Gerhát a Gerháth Gerhardt Gerhard az mind ugyanaz Gerhát, és rokonaim "sírján" mivel mindenszentekje( ilyenkor születtem + ) is az volt ki írva, és ezt igaz nem lehet csak úgy 1 ről a 2 re megváltoztatni arra is rájöttem.
2013. nov. 1. 21:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!