Kétségbe vagyok esve! Megbolondultam?
Fura a viselkedésem és ezt más is észrevette rajtam.Egyszer tök jó kedvem van,pörgök stb.
De leginkább az jellemző hogy semmi erőm nincsen,ki vagyok merülve.Nincs kedvem semmihez.
Ebben az a legrosszabb hogy a lányommal sincs idegzetem játszani.Pedig egész nap játszottam vele ezelőtt.
A feszültségemet idegességemet rajta töltöm hogyha valami rosszat csinál akkor egyből ugrok és kiabálok.Nagyon lelkiismeret furdalásom van.Nem tudom mit tegyek ez ellen.
Így kezdődik a depresszió, hirtelen, szélsőséges, ok nélküli hangulatingadozások, ingerlékenység, kedvetlenség, kimerültség.
Keresd fel a háziorvosodat!
Az is lehet, hogy valamilyen vitamin, esetleg vashiányod van csak. Én is fáradt és lehangolt vagyok, ha vashiányos állapotom kezdődik. Évi 1-2 vaskúra megoldja. :)
Ha nem tudod kipihenni magadat, az is okozhat ingerlékenységet, nem kell azonnal belemagyarázni, hogy megzakkantál. :) Mikor foglalkoztál utoljára csak úgy magaddal? Ha régen, akkor ne érezd bűnnek lepasszolni a kislányotokat egy-két napra apukának, vagy a mamának. Menj el egyedül, vagy barátnőkkel egy gyógyfürdőbe, fizesd be magad egy masszázsra, érezd jól magad, pihenj, foglalkozz magaddal, a lelkeddel egy kicsit.
Magnézium B6-tal. Ha van vérnyomás mérőd akkor mérd meg amikor nincs kedved semmihez, hogy mennyi pl. eléggé a depresszió tünetei, de vitamin hiány is lehet.
Annyiban nem jó, ha gyereken vezetődik le az indulat, mivel 6 éves koráig beépülnek a tudatalattijába és most alapozod meg az ő kis felnőtt életének reakcióit.
Mikor jobban érzed magad, kezdj el mozogni, tornázni, vidd magaddal a gyermeked, váljon rendszeressé napi szinten. Amikor elér a semmi erőm nincsen állapot, kérj segítséget a párodtól, hogy mozdítson ki abból a helyzetből, nem kell sok hozzá csak akard, és ha akarod jobban leszel.
Nem. Ha megbolondult volna, akkor nem kérdezné meg, mert nem számítana Önnek.
Sok oka lehet a fenti tüneteknek: pl. kimerültség (inkább lelki, mint fizikai), kiégés, depresszió, esetleg gyász)olyan gyász is, amely régen történt, de nem dolgozta fel).
"A feszültségemet idegességemet rajta töltöm hogyha valami rosszat csinál akkor egyből ugrok és kiabálok"
Ez kifejezetten annak a jele, hogy nagyon kimerült és feszült.
Menjen el a háziorvoshoz és kérjen beutalót egy pszichiáterhez. Nem kell megijedni, nem mindenki dilibogyóz, vannak nagyon jó terápiák arra a problémára, ami Önt belül feszíti.
És nagyon dícséretes az, hogy észrevette, hogy hiba és baj az, ha a gyereken tölti ki a mérgét és az agresszióját. Az emberek kb. 80%-a soha nem jut el eddig a felismerésig. Minden elismerésem! :)
Jobbulást és sok erőt kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!