Ti mit tennétek? Kétségbe vagyok esve.
mert neked is a pénz a fontosabb, ahelyett h azzal lennél akit szeretsz... és tőle várod el,h a te kedved szerint tegyen....
kényelmes p!csa vagy az az igazság, és jobban örülnél ha olyan fickó lenne veled, aki ott van külföldön...
szánalmas vagy
Ha szeretem, hazajövök a "nyomorba" Ha nem szeretem, szakítok vele, és merülök idegenben lelki-nyomorba.
Nincs az a tűz, ami ne égetné szét az évekig tartó kapcsolatot, annak elég hamar át kell menni görögtűzbe.
Uhh... Ilyen valaszokat....... Miert fikazza mindenki a kerdezot? Egy kenyelmes pi.csa azert mert nem megy haza nyomorogni a parjahoz biztos nem is szereti meg ilyenek.....
HA A PARJA SZERETNE OT, MEGFOGNA MAGAT ES KIMENNE HOZZA KULFOLDRE!!! Ha ott van lehetoseg normalisan keresni, tegye tonkre az eletet azzal hogy itthon 3 muszakba sem keres 80 ezernel tobbet,de HALA ISTENNEK a szerencsetlenkedo ferje ott van vele, aki elszurja a lehetosegeket? Ha ilyen hulye a ferje akkor maradjon csak otthon... Szerintem hagyd ott a fenebe, ha akarna toled valamit mar reg ki ment volna utannad. Bocs az ekezetekert
Miért lenne kényelmes p.csa, csak azért mert külföldön dolgozik? Legalább feltalálja magát, és tesz azért hogy jobban éljen. Még csak nem is a férje, hanem csak a párja...lehet hazajönne aztán később szétmennek,aztán bánhatja hogy nem maradt kint. Nekem inkább a párja tűnik kényelmesnek..
Kérdező,szerintem ne add fel a munkát, itthon nagyon nehéz, tényleg kár hazajönni 80 ezer ft-ért gürizni!
Köszönöm a válaszokat.
tényleg nem azért jöttem ki hogy kényelmes legyek. ugyan annyit dolgozok mintha otthon lennék,csak nem 70E-ért.. párom is dolgozik,de ő sajnos keveset.. (80) és ezen én is gondolkodtam hogy vajon miért nem akar kijönni?? 1 hónap alatt megtanulhatta volna az Olasz nyelvet,legalább a minimumot ha megkérdezik hogy hívnak tudjon rá válaszolni.. de lesz*rja :( állandóan írja h szeret,hiányzok neki,alig várja hogy lásson. de akkor miért nem jön ki???? ha kijönne rögtön lenne munka. és nem kis pénzért. én azért jöttem ki hogy félre tudjak tenni a későbbiekre. gyerek,házasság,saját ház,stb stb stb. nem egy nőnek kellene ezeket megteremteni igaz,de ha igazi férfi lenne akkor kijönne..... nem tudom mi legyen :( és még csak öregnek sem vagyok mondható,sőt nagyon fiatal vagyok,épp hogycsak leesett a fenekemről a tojás héj.ő pedig idősebb sokkal... fiatal vagyok,szép,csinos sokan megnéznek az utcán,a lelkemet kiköpöm és sajnos nem kapok érte semmit:( mást diktál a szívem és az agyam.. nehéz ez nagyon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!