A párom az anyja nevét akarja adni a kislányunknak (Julianna). Hogy győzzem meg, hogy ne ez legyen a gyerek neve?
Figyelt kérdés
2013. aug. 18. 16:27
31/34 anonim válasza:
Mutasd meg a mama képét neki, és csak annyit mondj.
Öregkorában.
32/34 anonim válasza:
Nekem az anyósomnak, sógornőmnek is ez a neve. Nincs vele gond, bár én nem vagyok oda érte. Add a kislánynak a Júlia nevet, nekem ez a változat jobban tetszik, mellesleg engem is így hívnak. Igy még probléma sem lehet belőle, mindketten Julik lesznek, és akkor nem Juliska, Jucus, Juci,stb... Bár ez az én véleményem, azt a nevet add neki, amit te is szívesen viselnél és nem lenne kellemetlen tinilány korodban a neved. A szomszédomék állapodtak meg a férjével úgy, ha kislány születik, az anyuka adja a nevet, ha fiú, akkor az apuka. Hozd fel ezt az ötletet és akkor nem lesz harag.
33/34 anonim válasza:
Ez tök érdekes, mert a húgomnak is épp ez volt a problémája. A párja az anyja nevét akarta a kislánynak, akinek Juliana a neve. A húgom nem akarta, de végülis belement. És most már tetszik neki. De egyetértek az előzőekkel, ez közös döntés kell, hogy legyen, és gáz, ha a másik nem érti meg...
34/34 mustafa33 válasza:
Figyu Pötyi, amelyik nyelvnek a helyesírását tanultam, azt tudom is, de sajna a magyart nem tanultam. De ez tanulás dolga. A te hülyeséged nem az. Az veled született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!