Mely népek vére csörgedezhet ereimben kinézetem alapján?
Képeket privátban küldök, ha küldhetek! :)
Kérném alapos véleményeteket, ha lehetséges.
Előre is köszönöm!
(20 éves fiú vagyok.)
Egy kis kiegészítés:
Úgy tudom, hogy nincs bennem cigány vér, de ezt biztosra nem állíthatom, mert pl. az anyai nagyapám fekete hajú, (már megőszült), barna szemű, könnyen barnuló típus, és ahol lebarnul, ott nagyon barna marad évekig. Leginkább karjain, kézfejein, arcán látszik ez meg, máshol rendes, fehér, és pirospozsgás bőrű. Nagymamám pedig teljesen fehér bőrű, kékes-zöldes-szürkés (és homályos) szemű, nagyon nehezen barnuló, de majdnem fekete hajú. Róla tudom, hogy tót. Szóval, anyai ágon a sötét haj "jellemez".
Apai ágon pedig a vörös, vörösesbarna, szőkésbarna és sötétbarna-fekete haj egyaránt jellemző a kék, és barna szem mellett, de ott senki sem volt könnyen barnulónak mondható. Bár, azért ők is lebarnulnak/tak, csak nem annyira, mint pl. anyai ági nagyapám.
Úgy veszem észre magamon, és néhány rokonomon, hogy mintha kunos vonásaink is lennének.
Remélem, hogy nincs bennem se cigány, se zsidó vér. Gondolom, sokan vannak így ezzel.
Belagezapista
Még nem küldtem neked képet. Majd utána alkoss véleményt.
Miért lenne ostobaság?
Dehogy volt elég...
Kedves kérdező!
Nem szeretnélek elkeseríteni, de mondjuk egy autoszomális dns teszt után sem lehet teljes bizonyossággal megállapítani, hogy milyen ősök vére csörgedezik benned. Szóval, ha még azzal sem, akkor a fénykép alapján mit vársz itt az önjelölt "antropológusoktól"?! Tudom ajánlani a családfakutatást, az stabilabb, mint itt bármelyik válasz... igaz, hogy (csak) néhány évszázadról kapsz képet, de több, mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!