Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mely népek vére csörgedezhet...

Mely népek vére csörgedezhet ereimben kinézetem alapján?

Figyelt kérdés

Képeket privátban küldök, ha küldhetek! :)

Kérném alapos véleményeteket, ha lehetséges.

Előre is köszönöm!

(20 éves fiú vagyok.)

Egy kis kiegészítés:

Úgy tudom, hogy nincs bennem cigány vér, de ezt biztosra nem állíthatom, mert pl. az anyai nagyapám fekete hajú, (már megőszült), barna szemű, könnyen barnuló típus, és ahol lebarnul, ott nagyon barna marad évekig. Leginkább karjain, kézfejein, arcán látszik ez meg, máshol rendes, fehér, és pirospozsgás bőrű. Nagymamám pedig teljesen fehér bőrű, kékes-zöldes-szürkés (és homályos) szemű, nagyon nehezen barnuló, de majdnem fekete hajú. Róla tudom, hogy tót. Szóval, anyai ágon a sötét haj "jellemez".

Apai ágon pedig a vörös, vörösesbarna, szőkésbarna és sötétbarna-fekete haj egyaránt jellemző a kék, és barna szem mellett, de ott senki sem volt könnyen barnulónak mondható. Bár, azért ők is lebarnulnak/tak, csak nem annyira, mint pl. anyai ági nagyapám.

Úgy veszem észre magamon, és néhány rokonomon, hogy mintha kunos vonásaink is lennének.

Remélem, hogy nincs bennem se cigány, se zsidó vér. Gondolom, sokan vannak így ezzel.

2013. jún. 22. 16:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
nekem is küldhetsz
2013. jún. 24. 14:29
 12/23 anonim ***** válasza:
Ide is küldhetsz:)
2013. jún. 24. 15:14
 13/23 anonim válasza:
én is foglalkozom ilyesmivel,kuldhetsz
2013. jún. 30. 15:20
 14/23 anonim ***** válasza:
Húha, ez alapján anyai nagyapád révén van egy kis cigány származásod, apai ágon meg askenázi zsidó elődeid lehetnek. Én a helyedben felkötném magam. :-))))
2013. júl. 11. 14:58
 15/23 A kérdező kommentje:

Belagezapista

Még nem küldtem neked képet. Majd utána alkoss véleményt.

2013. júl. 11. 15:01
 16/23 anonim ***** válasza:
Szerintem n i g g e r vagy. köldj képet.
2013. júl. 11. 15:06
 17/23 anonim ***** válasza:
Elég volt az, amit leírtál, rávilágított a lényegre. Mondjuk az ilyen mértékű ostobaság nem genetika kérdése.
2013. júl. 12. 11:25
 18/23 A kérdező kommentje:

Miért lenne ostobaság?

Dehogy volt elég...

2013. júl. 12. 12:36
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem normál fehér magyar ember. Magyar. Ergó a történelem alatt végigment az ősein minden megszálló. De egyik sem ütközik ki jól el lett keverve.
2013. júl. 12. 13:55
 20/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nem szeretnélek elkeseríteni, de mondjuk egy autoszomális dns teszt után sem lehet teljes bizonyossággal megállapítani, hogy milyen ősök vére csörgedezik benned. Szóval, ha még azzal sem, akkor a fénykép alapján mit vársz itt az önjelölt "antropológusoktól"?! Tudom ajánlani a családfakutatást, az stabilabb, mint itt bármelyik válasz... igaz, hogy (csak) néhány évszázadról kapsz képet, de több, mint a semmi.

2013. júl. 12. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!