Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mely népek vére csörgedezhet...

Mely népek vére csörgedezhet ereimben kinézetem alapján?

Figyelt kérdés

Képeket privátban küldök, ha küldhetek! :)

Kérném alapos véleményeteket, ha lehetséges.

Előre is köszönöm!

(20 éves fiú vagyok.)

Egy kis kiegészítés:

Úgy tudom, hogy nincs bennem cigány vér, de ezt biztosra nem állíthatom, mert pl. az anyai nagyapám fekete hajú, (már megőszült), barna szemű, könnyen barnuló típus, és ahol lebarnul, ott nagyon barna marad évekig. Leginkább karjain, kézfejein, arcán látszik ez meg, máshol rendes, fehér, és pirospozsgás bőrű. Nagymamám pedig teljesen fehér bőrű, kékes-zöldes-szürkés (és homályos) szemű, nagyon nehezen barnuló, de majdnem fekete hajú. Róla tudom, hogy tót. Szóval, anyai ágon a sötét haj "jellemez".

Apai ágon pedig a vörös, vörösesbarna, szőkésbarna és sötétbarna-fekete haj egyaránt jellemző a kék, és barna szem mellett, de ott senki sem volt könnyen barnulónak mondható. Bár, azért ők is lebarnulnak/tak, csak nem annyira, mint pl. anyai ági nagyapám.

Úgy veszem észre magamon, és néhány rokonomon, hogy mintha kunos vonásaink is lennének.

Remélem, hogy nincs bennem se cigány, se zsidó vér. Gondolom, sokan vannak így ezzel.

2013. jún. 22. 16:03
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Küldj képet.
2013. jún. 22. 16:12
 2/23 anonim ***** válasza:
Várom a képet.
2013. jún. 22. 16:27
 3/23 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz.
2013. jún. 22. 16:47
 4/23 anonim ***** válasza:
86%

Ezt komolyan gondolod, hogy kép alapján el tudjuk itt dönteni?

Bennem csörgedezik zsidó vér, ha nem lenne, nem is élnék egyrészt, másrészt épp elég arra, hogy óvatosan bánjak az előítéletekkel, harmadrészt még a szívem mélyén örülök is neki.

35/N

2013. jún. 22. 17:22
 5/23 anonim ***** válasza:
Jöhet, mostanság tanulmányozom a dolgot :)
2013. jún. 22. 17:51
 6/23 anonim ***** válasza:
90%

,,Remélem, hogy nincs bennem se cigány, se zsidó vér."

Miért, gondolod, hogy az változtatna bármin is veled és az életeddel kapcsolatban? Ha éppen cigány, vagy zsidó vér folyna az ereidben, akkor is ugyanaz lenne az eredmény: az vagy, aki vagy, és ezt a felmenőidnek köszönheted. Én elfogadom, ha valakinek problémája van esetleg a mai cigányokkal, vagy a zsidókkal (még akkor is, ha nem mindig értek egyet), de a felmenőkkel kapcsolatban szerintem ez a fajta gyűlölködés teljesen indokolatlan. Elnézést, hogy eltértem a tárgytól, de nem tudtam megállni szó nélkül.

2013. jún. 22. 20:09
 7/23 anonim ***** válasza:
küldhetsz képet.
2013. jún. 24. 13:23
 8/23 anonim ***** válasza:

"Remélem, hogy nincs bennem se cigány, se zsidó vér. Gondolom, sokan vannak így ezzel."

Nem mivel nem mindenki rasszista, én sza... rá hogy milyen vér csörgedezik esetleg bennem mert attól még nem lennék se jobb, se rosszabb ember.

2013. jún. 24. 13:33
 9/23 anonim ***** válasza:
De az ilyenek érdemelnék meg hogy rájöjjenek, bennük cigány vér is van. Nem tudom mit csinálnátok.
2013. jún. 24. 13:33
 10/23 anonim ***** válasza:

Ha ti magatok se tudjátok a családban, mi honnan szedjük? Ráadásul a genetika olyan szinten bonyolult, hogy teljesen lehetetlen kép alapján megmondani.

Jó eséllyel van benned magyar, zsidó, cigány, török, tatár, szláv és német vér is, lévén, hogy az elmúlt jópár száz évben ezek a népek vágtattak keresztül Magyarország területén, illetve egyszerűen beleolvadtak. Nincs olyan, hogy magyar. Magyar állapolgárok vannak, meg vannak kisebbségek, akik ugyancsak magyar állampolgárok, de genetikai értelemben nem létezik magyar nép - ahogy német és francia sem, ezek nem biológiai fogalmak. Nincs olyan, hogy "A" gén magyar, "B" gén zsidó, "C" gén meg cigány. Nem lehet szétválogatni.

A zsidóval meg különösen sok gond van, lévén hogy nem tisztázott, zsidó alatt mit értünk. Én alapvetően azokat, akik zsidó vallásúak, vagy zsidónak mondják magukat.

Másfelől érdekes, ahogy Te és a hozzád hasonló felfogásúak a saját önazonosságukat olyan módon definiálják, hogy ők NEM valamik.

Nekem magamról nem az első, ami eszembe jut, hogy "nem vagyok bantu néger".

2013. jún. 24. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!