Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek gáz ha nagyon...

Szerintetek gáz ha nagyon idős apukám van? Barátnőmet zavarni fogja?

Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 21:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Apukám 47 volt, mikor születtem :)

De miért zavarná? Nem apukádnak szerezted lányt, nem? :)

2013. máj. 12. 07:45
 12/15 Icsiro válasza:
Szerintem inkább előny, hiszen ez azt mutatja, hogy genetikailag jól vagy eleresztve.
2013. máj. 15. 08:22
 13/15 Bogoj válasza:

nem gáz, ha az apukád idős.

azt pedig, hogy a barátnődet fogja e zavarni, csak ő tudja majd megmondani, ha bemutattad őket egymásnak. de ha a lány szeret téged, akkor úgysem fogja megmondani, hogy zavarja, később pedig megszokja. ha pedig eleve nem zavarja, akkor meg semmi probléma...

2013. máj. 15. 09:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Azért vagy, mert ez az "idős" apukád nemzett téged.

Ha szégyenlenéd őt, az alávalóság lenne.

2013. aug. 5. 18:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm. Elvált, elvett egy 25 évvel fiatalabb hölgyet. Azóta már hat (!!!) gyerekük született, a legkisebb akkor, amikor a férfi 65 éves volt. Olyan remek egészségnek örvend, hogy minden valószínűség szerint megéri a legkisebb lánya felnőtt korát. Szerintem ez egy nagyon szép történet. :-)
2013. aug. 5. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!