Hogy neveztek volna el a szüleitek ha más neműnek születtek?
Figyelt kérdés
Lányok fiúnak, fiúk lányoknak. Értitek :D
Én Péter lettem volna ha fiúnak születek.
És ti?
2013. máj. 9. 20:00
44/62 anonim válasza:
Apám szerint Imre-mint ő,anyám szerint Balázs
45/62 anonim válasza:
Dániel lettem volna, Judit vagyok
46/62 anonim válasza:
legjobb barátom anyuja mesélte, h a fia Noémi lett volna, ha lánynak születik. Helyette Krisztián lett :) sebaj, jöttem én, aki kicsit az ő lánya is, és pont olyan névvel amiről áhítozott 20 éve :)
nekem anyám azt mesélte, h nem is gondolkodott fiúnévben, egyszerűen biztos volt benne, h lány leszek.
47/62 anonim válasza:
Márk lettem volna,ha fiúnak születek,de nem tetszik. Jó,hogy lány lettem,mert a saját nevem tetszik.
48/62 anonim válasza:
Zakariás....a tesóm már Zalán Zakariás lett volna. Ez még talán el is menne, ha nem Z-vel kezdődne a vezetéknevünk:)
49/62 anonim válasza:
Én is Péter, mint Te kérdező. :) Apukám után.
24N
50/62 anonim válasza:
Ha fiú lettem volna, akkor Roland lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!