Hogy neveztek volna el a szüleitek ha más neműnek születtek?
Figyelt kérdés
Lányok fiúnak, fiúk lányoknak. Értitek :D
Én Péter lettem volna ha fiúnak születek.
És ti?
2013. máj. 9. 20:00
12/62 anonim válasza:
Ádám lettem volna, de örülök, hogy lány vagyok.
13/62 anonim válasza:
Bár anyám váltig állította, hogy ő mindannyiunkat annyira biztosra tudta, hogy milyen neműek leszünk, hogy nem is készült fiúnevekkel (illetve bátyám esetében lánnyal), hosszas kérdezgetés után azt mondta, hogy Gergő lettem volna, ha fiúnak születek.
14/62 anonim válasza:
Ha fiú lettem volna, Norbert lettem volna, de lány lettem:)
15/62 anonim válasza:
Szilvia lettem volna, de Norbert lettem :)
17/62 anonim válasza:
Tamás, vagy György lettem volna. De az utóbbi szívás, mert egyik ágon nem is tudom, hány generációig így hívták a férfiakat, még az ükapám is Gyuri. A Tamás meg nem tetszik, mert egy gyépés gyerkőc jut róla az eszembe. Jobb is, hogy az lett a nevem, ami.
20/62 anonim válasza:
Húgomnak és nekem a Csabi és a Norbi nevekkel készültek ha fiúk lettünk volna. Azt hiszem én Csaba lettem volna. A fiam, ha lány lett volna (elég sokáig kislányt mondtak), akkor Emília lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!