Mi lehet ez? A párom anyjáról van szó. (többi lent)
A bemutatkozásunktól elkezdve rettenetes érzések gyötörnek vele kapcsolatban. Nem gyűlölöm, vagy utálom, hanem sokkal rosszabb: ha csak rá gondolok remegés fog el, a szívem majd kiugrik a helyéből (egyszer olyan rosszat éreztem, mintha csak pillanatokra lettem volna az ájulástól annyira dobogott a szívem!), kiszárad a szám, a fejem majd szétpattan, az arcom görcsbe rándul és ezek nem csak pillantokig tartanak hanem akár órákon át!
Ha csak tehetem akkor elmegyek itthonról amikor ő jön hozzánk (szerencsére messze lakik, ezért csak 2-3-ször jön egy évben).
Szerintetek mi lehet ez? Végülis konkrétan nem ártott nekem, legalábbis olyan nagyot nem, hogy ne lehetne megbocsájtani.
Most is remeg a kezem ahogy írok, pedig csak rá gondoltam.
"De ezzel végképp nem tudok mit kezdeni, vagyis nem tudom magam "meggyógyítani".
Na, ezért volna szükséged szakemberre. A legkomolyabban mondom.
Lehet, hogy hülyének fogtok nézni amiatt, amit írok, de azért leírom :)
Nem tudom, láttad-e Az arany iránytű c. filmet. Abban volt, hogy az emberek lelke mindig mellettük volt valamilyen állat formájában. Volt egy olyan jelenet, hogy a gonosz nő látszólag normálisan beszélt a kislánnyal, közben pedig ártani próbált neki. Közben az asztal alatt a nő lelke majom képében szorongatta a kislány lelkének ('állatjának') a nyakát. És a kislány rosszul is érezte magát a nő társaságában mindig.
Szóval arra gondoltam, hogy bár a nő normálisan viselkedik veled, de valami van a háttérben. Valamilyen utálat, ellenszenv az irányodba.
Vagy amit korábban is írtak, boszorkány vagy ilyesmi.
Na jó.
Megpróbálom érthetően összefoglalni.
Induljunk ki abból, hogy az ember nem maga a test, hanem egy halhatatlan lény. Egyesek ezt léleknek hívják és ez adja a személyiséget, ő őrzi az emlékeket és az elme segítségével az agyon keresztül irányítja a testet.
Ez a lény testről testre jár. Ezt nevezik reinkarnációnak is. Az előző életbeli emlékek pedig minden testcserekor kapnak egy tudati blokkot. Ezért nem emlékeztek az előző élet emlékeire. A deja vu érzések pedig az átszivárgott átlagos emlékek hatására vannak.
Az emlékek egy része viszont nem átlagos, hanem valami fájdalmat, veszteséget is tartalmaz. Ezek azért nem átlagosak, mert érzelmi töltésük is van és hatással lehetnek a jelen életre is.
Pár válasszal feljebb azt írtam a kérdezőnek: Valamit jól bekapcsolt nálad.
Arra gondoltam, mi van, ha valaki olyanra hasonlít az anyós, aki valami nagyon rosszat tett a kérdezővel?
Egy hasonló dolog, mint amit az emlék is tartalmaz be tudja kapcsolni az emlékben rejlő negatív töltést. Rosszul érzed magad és fura késztetéseid vannak mindenféle racionális ok nélkül.
Erre kellene egy kicsit ránéznie a kérdezőnek.
Nekem is jöttek már elő hihetetlen dolgok, amiken teljesen ledöbbentem. de, ha előjön, akkor az ember rájön, hogy ja, ezért volt ez, meg ez? Akkor jó. És vége a dolognak. Eljut a megértésig és kiürül a töltése.
Látom, néhányan már értitek, hogy miről írtam. Tényleg nem direkt érzek rosszakat vele kapcsolatban, hanem olyan, mintha nem is én érezném hanem egy tőlem sokkal hatalmasabb és erősebb valaki. Ez az állatkás történet is olyan érdekes, tényleg mintha így lenne velünk is: a szájával dícsér de közben azt érzem, mintha szorongatná a torkomat!
És még egy nagyon érdekes dolog: amikor a párom bemutatott minket egymásnak az anyjával, ahogy ránéztem az anyjára az futott át az agyamon, hogy vajon miért nem veti le az álarcát ez a nő. Miért hord egyáltalán álarcot? Majdnem megkérdeztem hangosan is tőle, aztán észbekaptam, hogy hülyének nézne érte, meg ugye mégiscsak az első találkozásunk volt, hogy jönne ez ki.
Azóta látom, hoy ő mindig álarcot visel. Mindekivel szemben.
Acélszív: hogyan tudom én ezt megnézni magamban, amit írtál? Mert teljesen elhiszem, hogy igazad van, de mit kellene most tennem?
Könyörgöm ne azt írd, hogy nézzek szembe vele, nem bírok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!