Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért nem akarhatja párom...

Miért nem akarhatja párom hogy a szülei jöjjenek hozzánk?

Figyelt kérdés

Egy városban lakunk a szüleivel,aranyosak,kedvesek.

Mi egy éve élünk együtt.

Kb hetente megyünk a szüleihez ,ők eddig egyszer voltak nálunk.

Már többször mondtam páromnak,hogy miért nem hivjuk mi át őket,de sosem válaszol értelmesen.

Szép helyen lakunk,barátok járnak fel,nincs kupi,bárki jön fel,mindig készülök valamivel,tehát nem kell eldugni az otthonunk.

Én szüleimmel kevésbé vagyunk jóban,sőt,inkább rossza a kpcsolat,ők mégis feljönnek 2-3 havonta,pedig nem is ebben a városban laknak.

Magamtól nem akarom hivni őket,nem az én dolgom.

2013. jan. 25. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Pedig erre senki más nem tud válaszolni, csak a párod.
2013. jan. 25. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Rákérdeztél már konkrétan, hogy miért nem akarja, hogy feljöjjenek a szülei? Anyóssal jóban vagy? Lehet azért nem akarja, hogy jöjjenek, nehogy az anyja odaszokjon és belemásszon az életetekbe. Bár ha ezt meg akarná tenni a kedves mama már régen megtette volna. Nem lehet, hogy valamit titkol a párod előtted? Milyen a kapcsolata a szüleivel?
2013. jan. 25. 10:26
 3/7 A kérdező kommentje:

Rákérdeztem már többször,de mindig kitérő választ kapok,meg hogy "majd".

Jóban vagyunk,rendes nő,nem megjátszott a szeretete.

Maguktól nem jönnének,sehova nem mennek hivatlanul.

(van lánya is,messze laknak,hozzájuk évente kétszer,hivásra mennek)

Jó a kapcsoltuk párommal,ezért megyünk mindig hozzájuk,2 naponta telefonon is beszélnek,én is hallom,normális beszélgetés.

Nem tudom titkol-e valamit. Másegyébben őszinte,nem sumákolós.Ebben viszont nem jöttem még rá miért nem akarja.

Mert ha ő se akarna menni,vagy engem vinni a szüleihez,akkor azt mondom,hogy vmi nem oké köztük,de hát mi megyünk mindig.

2013. jan. 25. 10:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha ti mentek hetente a szülőkhöz, akkor szerintem ne aggódj. Nekem az jut eszembe, hogy a párod szülei talán lényegesen jobb életszinvonalon élnek, mint ti, esetleg már fiatalabb korukban is többet értek el, a párod meg kellemetlenül érzi magát emiatt, ezért nem hívja őket magához. Vannak ilyen családok. Csak találgatok: lehet kicsi lakásban laktok, ahol nem lehet rendesen leülni. Vagy régiek, a bútorok, ki kéne festeni a falat stb... bármi lehet, ami amúgy nem égbekiáltó, de egy igényesebb, esetleg enyhén sznob szülők előtt már elkezdhet feszengeni az ember.
2013. jan. 25. 11:14
 5/7 A kérdező kommentje:

Írtam,hogy nincs szégyellnivaló a lakásban.

Párom szülei szegényesebb körülmények között éltek ilyen korukban,most szép nagy házban.Nekünk mig nicns gyerek,elég ekkora,nem kis lyuk,de nem is hatalmas.És tiszta,szépen berendezett.Meg ha szégyellné,egyszer se hivta volna őket,nem?

Meg inkább a barátok előtt szégyellné az ember ha lenne mit.

Ezért nem értem,és próbálok magyarázatot találni.

Vagy ne zavarjon hogy mindig csak mi megyünk,mindig mi vagyunk vendégül látva?

2013. jan. 25. 11:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy már összetartoztok, a párod pedig sosem ad konkrét választ, tehát te is nyugodtan megteheted, hogy egy alkalommal, amikor ott vagytok felhozod a témát, hogy mostmár ők is átjöhetnének ám, ne mindig ti legyetek ott koloncként a nyakukon. :)

Nem mondta a párod ki egyértelműen, hogy nem akarja, így ezzel nem bánthatod őt meg, ha még is, akkor eljött az ideje annak, hogy mostmár végre tényleg kihúzd belőle, hogy ez neki miét ekkora probléma!?

2013. jan. 25. 11:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ötlet, amit az utolsó írt. Amikor ott vagytok a szülőknél akkor hívd meg őket vasárnapi ebédre mondjuk, de úgy hogy párod is hallja. Ebben az esetben nem fog tiltakozni, legfeljebb később mikor kettesben vagytok számíthatsz némi kérdőre vonásra. De ennyit szerintem megér. 2. voltam.
2013. jan. 25. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!