Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi lehet ez? A párom anyjáról...

Mi lehet ez? A párom anyjáról van szó. (többi lent)

Figyelt kérdés

A bemutatkozásunktól elkezdve rettenetes érzések gyötörnek vele kapcsolatban. Nem gyűlölöm, vagy utálom, hanem sokkal rosszabb: ha csak rá gondolok remegés fog el, a szívem majd kiugrik a helyéből (egyszer olyan rosszat éreztem, mintha csak pillanatokra lettem volna az ájulástól annyira dobogott a szívem!), kiszárad a szám, a fejem majd szétpattan, az arcom görcsbe rándul és ezek nem csak pillantokig tartanak hanem akár órákon át!

Ha csak tehetem akkor elmegyek itthonról amikor ő jön hozzánk (szerencsére messze lakik, ezért csak 2-3-ször jön egy évben).

Szerintetek mi lehet ez? Végülis konkrétan nem ártott nekem, legalábbis olyan nagyot nem, hogy ne lehetne megbocsájtani.

Most is remeg a kezem ahogy írok, pedig csak rá gondoltam.

2013. máj. 3. 14:26
1 2 3
 11/29 acelsziv ***** válasza:
Hűha... Valamit nagyon bekapcsolt nálad az a nő.
2013. máj. 3. 15:04
 12/29 anonim ***** válasza:
37%

Ha általában más emberekkel kapcsolatban nincs ilyen érzésed, lehet valami benne, ami tudatalatt irritál. Tehát valami konkrétum, ami miatt rossz érzéseid vannak iránta, csak ez nem tudatosul benned. Lehet ez akármi: emlékeztet valakire a viselkedése gyerekkorodból, akit nem szerettél, vagy igazából ő sem szimpatizál vele, csak nem mutatja, de te valahonnan észreveszed, vagy nagyon más típusúak vagytok és úgy érzed, nem tudsz neki megfelelni, tényleg elég sok minden lehet.

Alapos önvizsgálatot kell tartani, valami oka biztos van.

2013. máj. 3. 15:07
 13/29 anonim ***** válasza:
Ami idegesít egy másik emberben,az benned is megvan.
2013. máj. 3. 15:21
 14/29 anonim ***** válasza:
56%
Vagy olyan a kisugárzása, hogy neked nem "nem tetszik". Az egyik prof. mondta, hogy ha valaki minden ok nélkül nem tetszik nekünk akár a villamoson, és egyszerűen nem tudjuk, hogy miért, az az elektromágneses kisugárzása miatt van.
2013. máj. 3. 15:55
 15/29 anonim ***** válasza:
Lehet hülyeség, de én a helyedben bedobnék egy felest, mielőtt jön. Bár nem szokásom inni, de évente 2-3 alkalommal lenyomnék valamit, hogy kicsit ellazuljak a jelenlétében. Nyilván nem lerészegedésre gondoltam, csak hogy kicsit könnyebben vedd a dolgokat.
2013. máj. 3. 16:04
 16/29 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mindenkinek, mentek a zöld kezek!

Nem hinném, hogy "beteg" vagyok, mert mással kapcsolatban nem érzek ilyesmit, soha senkivel kapcsolatban nem éreztem hasonlót! Oké, persze, negatív érzéseket igen: dühöt, haragot, ez oké, de félelmet még nem!

Van férjem, gyerekem, munkahelyem, barátaim, nem vagyok egy "feladós" típus, mindíg küzdök, de ez a nő tényleg valami boszorkány lehet, hogy ennyire félek tőle.

Igen, a halálhíres-késes dolog durva, tudom. Nem ez a jellemző érzés, hanem a bénító félelem.

2013. máj. 3. 16:27
 17/29 A kérdező kommentje:
Utolsó: próbáltam már ezt a piás dolgot. Karácsonykor. Így bírtam ki azt a néhány órát, de akkor se néztem rá és nem szóltam hozzá, ha nagyon muszáj volt akkor bólogattam néha, ennyi volt.
2013. máj. 3. 16:29
 18/29 anonim ***** válasza:

Anyósod egyébként észrevette már a furcsa viselkedésedet? Pl: nem nézel rá; kerülöd, mikor megy

Nekem is vannak anyósommal kapcs. félelmeim, bár nekünk más jellegű a probléma :)

2013. máj. 3. 16:59
 19/29 anonim ***** válasza:
Basszus, ez nagyon durva. Neki ez nem fura, soha nem kérdezte meg miért nem nézel rá? Nekem ez nagyon izé, mármint, hogy alig várod hogy meghaljon, még leírni is durva...
2013. máj. 3. 16:59
 20/29 A kérdező kommentje:

Igen, tudja, hogy nem bírom őt és ennyi. Mégis jön hozzánk, próbálkozik. Én nem nyitok felé.

Tudom, hogy durva. Szerintem is. Mégis ezt érzem, akaratomon kívül. De ismétlem: nem ez a fő érzésem vele kapcsolatban. Ez "csak" egy szélsőség. Mert más kiutat nem látok, hogy végre kiszálljon az életemből. Nem mintha mélyen benne lenne, de még ez a kicsi is irritál.

Nem szeretem ahogy él, ahogy csinálja a dolgait, és gondolom ez így csapódik le.

De miért félelmet érzek? Miért nem dühöt vagy haragot vagy akármi negatívot, mint máskor amikor valaki nem szimpi?

Valaki írta itt, hogy tudatalatti. Na, ez már közelít szerintem. De ezzel végképp nem tudok mit kezdeni, vagyis nem tudom magam "meggyógyítani".

2013. máj. 3. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!