Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi lehet ez? A párom anyjáról...

Mi lehet ez? A párom anyjáról van szó. (többi lent)

Figyelt kérdés

A bemutatkozásunktól elkezdve rettenetes érzések gyötörnek vele kapcsolatban. Nem gyűlölöm, vagy utálom, hanem sokkal rosszabb: ha csak rá gondolok remegés fog el, a szívem majd kiugrik a helyéből (egyszer olyan rosszat éreztem, mintha csak pillanatokra lettem volna az ájulástól annyira dobogott a szívem!), kiszárad a szám, a fejem majd szétpattan, az arcom görcsbe rándul és ezek nem csak pillantokig tartanak hanem akár órákon át!

Ha csak tehetem akkor elmegyek itthonról amikor ő jön hozzánk (szerencsére messze lakik, ezért csak 2-3-ször jön egy évben).

Szerintetek mi lehet ez? Végülis konkrétan nem ártott nekem, legalábbis olyan nagyot nem, hogy ne lehetne megbocsájtani.

Most is remeg a kezem ahogy írok, pedig csak rá gondoltam.

2013. máj. 3. 14:26
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
62%

Sokkterápia.

Látogassátok meg ti,vagy hivd el egy hétre magatokhoz,és rájössz hogy nem is kell hogy ilyen érzéseid legyenek.

2013. máj. 3. 14:29
 2/29 anonim ***** válasza:
Pszichológus. Lehet féltékeny vagy, mert őt is szereti a párod. Mi az amit nem szeretsz benne?
2013. máj. 3. 14:29
 3/29 A kérdező kommentje:
Első: ez durva!! Hallottam már ilyesmiről, de nem merném megcsinálni! Elég így is amikor karácsonykor nálunk van! Ránézni sem merek, nehogy elájuljak!
2013. máj. 3. 14:32
 4/29 anonim ***** válasza:
Boszorkány!
2013. máj. 3. 14:32
 5/29 A kérdező kommentje:

Féltékenység? Nem tudom.

De ha az, lehetnek ilyen tünetei? Voltam már féltékeny (pasikra) de az nem ilyen érzés volt!

Szó szerint félek tőle! Sőt, néha azt érzem, hogy megyek és belevágom a nagykést csak hogy szabaduljak már tőle! Pedig tényleg nem sűrűn "találkozunk" de én azt várom folyton, hogy mikor kapom a halálhírét!

És nem tudom, hogy miért van ez.

Nem tudom, hogyan küzdhetnék ellene.

2013. máj. 3. 14:35
 6/29 anonim ***** válasza:
41%

Távolbaható energiavámpír... Ez csak eszembe jutott, semmi közöm az ezotériához, ha nem is vagyok földhözragadt materiaista.

Nos, fogalmam sincs, mi lehet ez, soha nem hallottam még ilyesmiről, a férjednek teljesen normális vele a kapcsolata, ő a szeretett anya, akivel minden rendben van? Erről nem írtál.

A viselkedésed nagyon fura. Valamire érzékeny vagy..? Passz.

2013. máj. 3. 14:36
 7/29 A kérdező kommentje:

A férjem szereti őt, nincs gond. Annyit elismer, hogy nehéz eset az anyukája (ezt sokan mondják még) de ennyi. Ettől még nem kéne ilyen félelmetes érzéseket átélnem.

Nem nagyon hiszek ilyesmiben, hogy előző élet, de néha arra gondolok, hogy valami olyasmi történhetett, hogy egy előző életben megölt engem vagy ilyesmi és most ezért félek tőle ennyire.

2013. máj. 3. 14:40
 8/29 anonim ***** válasza:

basszus, ez a nagykéses meg halálhír-várós dolog nagyon durva!

fordulj sürgősen szakemberhez, nem vicc!

2013. máj. 3. 15:00
 9/29 anonim ***** válasza:
85%

Még amikor el sem olvastam a kiegészítésed, amiben írod, hogy várod a halálhírét, már akkor azt gondoltam magamban, hgoy nem vagy teljesen normális min. pszichológus kell neked, ha nem pszichiáter.

De ezek után... Te tényleg nem vagy épelméjű!

2013. máj. 3. 15:03
 10/29 anonim ***** válasza:
61%
Van egy ötletem, hogyan küzdhetnél ellene. Mondd el ezeket az érzéseket a párodnak. Hogy legszívesebben belevágnád az anyjába a nagykést. Úgy kipenderít, hogy a lábad sem éri a földet. Probléma megoldva!
2013. máj. 3. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!