Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért ilyen ellenségem velem...

Miért ilyen ellenségem velem a húgom?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok. 2 testvérem van. 1 öcsém, aki 17 éves és egy 15 éves húgom. Régebben nagyon jóba voltunk húgommal és nagyon szeretem őt. Számíthattam rá és ő is én rám. Elmondta a problémáit és mindig kérdezte a véleményem, de az utóbbi időben ez megváltozott. Inkább az öcsémhez fordul mindennel, ami nem is zavarna, ha nem nézne a húgom, olykor levegőnek és nem lenne velem ellenséges, amikor kérdezek valamit. Állati szarul esik és "féltékeny" is vagyok az öcsémre, amiért Ő vele jóba van a húgunk.
2013. ápr. 17. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Kamaszkor. Vagy - bár ez nem derült ki - lehet, hogy elköltöztél hazulról, és ez megviseli a kapcsolatotokat.
2013. ápr. 17. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle.Az a legtisztább.Lehet az öcséd két évvel "kisebb" ezért jobban egy hullámhosszon vannak,vagy épp jobb tanácsokat ad neki,mint te,jobban megérti őt,mint te.Ki tudja,bármi lehet.Az öcséd és a húgod régebben jóban voltak?
2013. ápr. 17. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:
A húgod kamaszodik. Próbálj szervezni csajos programokat, ahova csak ketten mentek, az majd egy kicsit erősíti a testvéri összetartozást.
2013. ápr. 17. 13:26
 4/5 acelsziv ***** válasza:

Meg kellene tudni, hogy a húgod mit követett el ellened...

Az ellenségesség egyik oka ez.

Volt olyan eset, amikor segíteni akart neked és te nem engedted?

2013. ápr. 17. 15:38
 5/5 Missi_Key ***** válasza:
nem lehet hogy most olyan tanácsokra van szüksége, és olyan megbeszélnivalói vannak, amire csak egy fiú tud igazán válaszolni?
2013. ápr. 17. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!