Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ti mit tennétek? Mert ez...

Ti mit tennétek? Mert ez valami katasztrófa ami velem történ. Pár vigasztaló mondat?

Figyelt kérdés
Megtörtént az velem, amiről azt hittem hogy csak a filmekben történhet meg. Ekkorát még soha nem csalódtam senkiben sem. 2 napja történt a dolog. 24 éves vagyok, két éve élek együtt a párommal (29) (vagyis már nem az.) Az utóbbi időben nagyon sokat veszekedtünk, elhidegültünk egymástól. Kitaláltam pár barátnőmmel hogy lemegyünk néhány napra a balatonra, kiszellőztetem a fejem és eldöntöm hogy mi is legyen velünk. Ezalatt a pár nap alatt nagyon hiányzott és rájöttem, hogy nekem szükségem van rá. Jó mondom, hazamegyek leülök vele és elmondom neki ezeket, remélve hogy kibékülünk és ő így érez. Nagyon nem bírtam már kivárni a nyaralás végét és úgy döntöttem hogy egy nappal korábban hazamegyek (pesten lakunk) és meglepem. Ha otthon lesz és ajtót nyit a nyakába ugrok, ha nem akkor meg finom kajával várom. Direkt nem is szóltam neki, had legyen meglepi. Mentem szépen haza, nyitnám ki az ajtót, csak ugye benne volt a kulcs, jó akkor csöngetek és akkor az a terv szerint a nyakába ugrok és megcsókolom. Csöngetek, csöngetek egy kérdés "ki az" nem válaszolok direkt mert akkor lelövöm a poént. Aztán egy hangot hallok: "hagyjad majd elmegy". Nem is akármilyen hangot! Az anyámét! Már vagy 5 perce csengettem, nem is értettem hogy anyám mit csinál nálunk(nem sűrűn jár hozzánk) és miért nem nyitják ki az ajtót. Már nagyon elborult az agyam szinte dübögtem, mire a párom dühösen kinyitja az ajtót hogy "mi van?" Mikor meglátott enyhén meglepődött és kérdezte hát te??? Mondom "hazajöttem direkt hogy meglepjelek és hogy megbeszéljük a dolgokat, de mi a francért nem nyitottad ki az ajtót és anyu te mit csinálsz itt?" Legalább egy percig meg se tudtak szólalni, majd anyám elkezdett hebegni habogni hogy "ööö csak meglátogattam hogy beszéljek vele, hogy béküljetek ki mert kár értetek." Mondom aha és az ajtót miért nem kellett kinyitni? Válasz:"mert éppen komoly beszélgetésünk volt." Mondom és akkor mivan? Egyáltalán nem hittem el ezt a kamu sztorit főleg hogy látszott (és most is bőgök hogy írom) hogy sex után vagy közben voltak! Zilált fej, a párom slicce lehúzva, a szobában az ágy összegyűrve! Szóval áh ha láttátok volna nektek is ez jött volna le, egyszerüen annyira egyértelmű volt. Akkorát csalódtam mindkettőben hogy le sem tudom írni!! Mégis hogy tehettek ilyet?! És ki tudja mióta tart ez a kis viszony, lehet a párom azért hidegült el tőlem, de anyámon semmit nem láttam!!! Megőrülök komolyan! Még egy "sima" megcsalást ki tudnám heverni, de egy ilyet??!!! Az anyám!!! :((( Mit tegyek hogy túltegyem magam rajta?? Most egy barátnőmnél vagyok, fogalmam sincs mit csináljak! Segítsetek! Bocs hogy hosszú lett!
2012. aug. 8. 11:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Anyáddal szakíts mg minden kapcsolatot, hiszen az ilyen nem anya, a barátod cuccait meg törd össze. Kurv@ mérges lennék.
2012. aug. 8. 11:32
 2/22 anonim ***** válasza:
22%
Nyugi, nem te leszel az első, ahol ez előfordul, több esetről is tudok a környezetemben.
2012. aug. 8. 11:33
 3/22 anonim ***** válasza:
94%

Hagyd el a barátod, költözz össze barátnőddel vagy akár egyedül is de haza ne menj, anyáddal ne foglalkozz ha kérdi valaki, hogy miért vagy rosszabb vele, nyugodtan mond el, hogy összefeküdt a barátoddal ez nem a te szégyened hanem az övék.

Kis idő múlva mikor már megnyugszol akkor el fog jönni érted a herceged és boldogan éltek még meg nem haltok.

2012. aug. 8. 11:39
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Istenem szegénykém :S nagyon sajnállak, elhiszem hogy borzasztóan fáj :/ Szakíts meg anyáddal is meg a csávóval is minden kapcsolatot, egyikük sem érdemel meg téged. Pokolian nehéz lesz az elkövetkezendő időszak, azt javaslom temetkezz a munkádba és használd ki hogy vannak barátnőid, támaszkodj rájuk. Tényleg pokolian sajnállak :( ha gondolod nyugodtan írj privát üzenetet :)
2012. aug. 8. 11:40
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Qrvadurva!

Szerintem attól a naptól kezdve mindketten megszünnének számomra létezni! Apukád???

Szedd össze magad és örülj, hogy lebuktak, elvégre ki tudja meddig ment volna még ez a sztori a hátad mögött!

És igaza van az előttem szólónak, ha bárki kérdezi az okát a harinak, mondd meg bátran, süljön le a képükről a bőr!

2012. aug. 8. 11:43
 6/22 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Úgy fogok cselekedni anyámmal is mint ahogyan a párommal. Minden kapcsolatot megszakítok vele, telefonszámot váltok és nekik nem fogok megadni. Szerencsére van egy nagyon jól fizető állásom, úgyhogy a magam lábán megtudok állni. Csak értitek...még egy pasit ki lehet heverni, de az aki életet adott neked, mégiscsak egy anya. Vagyis nem igazatok van egy ilyen nem anya. Pedig olyan jó viszonyunk volt. Édesapám sajnos meghalt évekkel ezelőtt, ennek meg azóta nincs senkije. Vagyis ugyebár volt, mint kiderült. Akkor kb. már fél éve mehet ez. Vagy nem tudom. Szeretném megtudni de egyikkel sem akarok beszélni. Holnap elhozom az összes cuccomat, egy nagyon jó gyermekkori fiúhaverommal megyek el, hogyha otthon lesz és nem hagyna elmenni akkor ő segítsen.
2012. aug. 8. 11:47
 7/22 A kérdező kommentje:
Meg is fogom mondani, mindenkinek, nem az én szégyenem igazatok van hanem ezeknek. Nagyon aranyosak vagytok hogy írtok, megnyugtató. Még jó hogy vannak igaz barátaim, rájuk számíthatok, tegnap is idejöttek hozzám barátnőm lakására és vigasztaltak, az is nagyon jól esett.
2012. aug. 8. 11:49
 8/22 intrepid ***** válasza:
34%
Már többször leírtam, hogy nincs szükség az ilyen meglepetésekre. Millió ember tudja ezt, csak meg kell figyelni buszon a telefonáló emberkéket, mikor mondják: szivecském, megyek, a buszon vagyok, kb 10 perc. Így a kisszivemnek, van ideje elküldeni az embert.
2012. aug. 8. 11:50
 9/22 A kérdező kommentje:
Még jó hogy szükség van rá, legalább kiderült a hazugság!
2012. aug. 8. 11:52
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Anyád egy nagy K, már ne is haragudj.Én megszakítanám vele a kapcsolatot az biztos, hogy tehetett ilyet.A párod is förmedvény.Aljas mocsok mindkettő.Hagyd ott egyértelműen a kedves párod, de anyáddal se beszélj többet max évek múlva.
2012. aug. 8. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!