Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ti mit tennétek? Mert ez...

Ti mit tennétek? Mert ez valami katasztrófa ami velem történ. Pár vigasztaló mondat?

Figyelt kérdés
Megtörtént az velem, amiről azt hittem hogy csak a filmekben történhet meg. Ekkorát még soha nem csalódtam senkiben sem. 2 napja történt a dolog. 24 éves vagyok, két éve élek együtt a párommal (29) (vagyis már nem az.) Az utóbbi időben nagyon sokat veszekedtünk, elhidegültünk egymástól. Kitaláltam pár barátnőmmel hogy lemegyünk néhány napra a balatonra, kiszellőztetem a fejem és eldöntöm hogy mi is legyen velünk. Ezalatt a pár nap alatt nagyon hiányzott és rájöttem, hogy nekem szükségem van rá. Jó mondom, hazamegyek leülök vele és elmondom neki ezeket, remélve hogy kibékülünk és ő így érez. Nagyon nem bírtam már kivárni a nyaralás végét és úgy döntöttem hogy egy nappal korábban hazamegyek (pesten lakunk) és meglepem. Ha otthon lesz és ajtót nyit a nyakába ugrok, ha nem akkor meg finom kajával várom. Direkt nem is szóltam neki, had legyen meglepi. Mentem szépen haza, nyitnám ki az ajtót, csak ugye benne volt a kulcs, jó akkor csöngetek és akkor az a terv szerint a nyakába ugrok és megcsókolom. Csöngetek, csöngetek egy kérdés "ki az" nem válaszolok direkt mert akkor lelövöm a poént. Aztán egy hangot hallok: "hagyjad majd elmegy". Nem is akármilyen hangot! Az anyámét! Már vagy 5 perce csengettem, nem is értettem hogy anyám mit csinál nálunk(nem sűrűn jár hozzánk) és miért nem nyitják ki az ajtót. Már nagyon elborult az agyam szinte dübögtem, mire a párom dühösen kinyitja az ajtót hogy "mi van?" Mikor meglátott enyhén meglepődött és kérdezte hát te??? Mondom "hazajöttem direkt hogy meglepjelek és hogy megbeszéljük a dolgokat, de mi a francért nem nyitottad ki az ajtót és anyu te mit csinálsz itt?" Legalább egy percig meg se tudtak szólalni, majd anyám elkezdett hebegni habogni hogy "ööö csak meglátogattam hogy beszéljek vele, hogy béküljetek ki mert kár értetek." Mondom aha és az ajtót miért nem kellett kinyitni? Válasz:"mert éppen komoly beszélgetésünk volt." Mondom és akkor mivan? Egyáltalán nem hittem el ezt a kamu sztorit főleg hogy látszott (és most is bőgök hogy írom) hogy sex után vagy közben voltak! Zilált fej, a párom slicce lehúzva, a szobában az ágy összegyűrve! Szóval áh ha láttátok volna nektek is ez jött volna le, egyszerüen annyira egyértelmű volt. Akkorát csalódtam mindkettőben hogy le sem tudom írni!! Mégis hogy tehettek ilyet?! És ki tudja mióta tart ez a kis viszony, lehet a párom azért hidegült el tőlem, de anyámon semmit nem láttam!!! Megőrülök komolyan! Még egy "sima" megcsalást ki tudnám heverni, de egy ilyet??!!! Az anyám!!! :((( Mit tegyek hogy túltegyem magam rajta?? Most egy barátnőmnél vagyok, fogalmam sincs mit csináljak! Segítsetek! Bocs hogy hosszú lett!
2012. aug. 8. 11:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%

Úristen! Én ezt nem akarom elhinni. Milyen anya az ilyen? Meg egyáltalán. Mert a megcsalás az egy dolog, na de ha már az ember a saját anyjában sem bízhat??? Hová jut a világ?!!!

Néha úgy érzem, hogy vagyunk mi, értelmes szellemi és érzelmi lények és vannak valami hozzánk hasonló csúszó mászok, akik baromira hasonlítanak külsőre hozzánk, de igazából csak kis pondró férgek. Az a baj, hogy hirtelen ránézésre nem tudom kiszűrni őket. Elég ügyesek. Remélem egyszer eljön az idő mikor végre elkülönülnek.

Sajnálom! Ezt a helyzetet lehetetlen épp ésszel felfogni, mert nekem ez olyan, mintha a Vissza a jövőbe-t nézném, jó jó el tudom képzelni, na de hogy tényleg van ilyen... Rettenetes.

Nem tudok okosat mondani, szétzúztam volna ott helyben mindkettőt, meg az egész lakást is.

2012. aug. 8. 12:35
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem nyugtat meg, de elmesélem a mi családi sztorinkat.

'30-as évek vége

Hirtelen meghal a nagybirtokos dédapám. Nagymama 14 éves, ő az egyetlen gyermek. Dédmama hozzáadja a birtok intézőjéhez. Szül neki egymás után 5 gyermeket. Még mindig nincs 20 éves, amikor rajtakapja a férjével az anyját..........

Férjét azonnal kirúgta (későbbi sorsa: a háborúból nyomorékként hazatért, majd valahol öngyilkos lett), az anyját viszont nem küldhette el, szüksége volt rá az 5 gyermek felnevelésében. Egész életükben egymás mellett maradtak anya-lánya. Nem ment soha többet férjhez a nagymamim. Egész további életükben csak marták egymást, egészen addig, míg a dédmami egyszercsak lefeküdt az ágyba és úgy nem döntött, hogy soha többé nem kel fel (nem volt beteg, csak így döntött...húsz évig, haláláig tényleg nem kelt fel).

Nagymami sosem tudott neki megbocsátani. 70 évvel később, amikor ültem a halálos ágya mellett még mindig ezt sírta nekem.

Ezért tudom, hogy ez egy életre szóló trauma. Csak annyit kívánok, hogy veled máshogy legyen. Hogy tudj megbocsátani, tudj boldog lenni! Ne akarj a mamám sorsára jutni és élj úgy, hogy 89 évesen a halálos ágyadon az unokádnak ne erről kelljen mesélned, hanem arról, hogy szép, boldog és tartalmas életed volt!

Sok sikert ehhez!

2012. aug. 8. 13:14
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: nagyon jól írsz! Igen, kérdező, én is azt kívánom, hogy fel tudd dolgozni ezt a traumát. Beszéld ki, játszd ki, ordítsd ki, aztán találd meg azt, aki megérdemel téged és legyél boldog!
2012. aug. 8. 13:24
 14/22 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó előtti, meg utolsó de egyébként mindenkinek aki írt, próbálom túltenni magam rajta, de jelenleg csak sírni van kedvem.
2012. aug. 8. 13:50
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Most ezen mi a nagy szám?
2012. aug. 8. 13:51
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ismeretlenül is veled vagyok, kérdező. Az ilyen nem anya, de nem is ember. Legyél erős, és ne vedd magadra, ha bármelyikük téged akar hibáztatni, ez az ő saruk, ne hagyd, hogy rád kenjék!
2012. aug. 8. 14:16
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, ha veled történne meg,rájönnél mi a nagy szám ebben...
2012. aug. 8. 14:45
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
13.24-es vagyok megint: a tultevés majd később aktuális, most jól teszed, hogy sírsz, ez így van rendjén....
2012. aug. 8. 14:59
 19/22 anonim válasza:
Hát szakítsd meg a kapcsolatot mindketőjükkel ,ez szánalmas amit tettek. Mennyél el valahova ,feltkezz meg erről ,éld a saját életed ,ne hadd ,hogy ez szétrontson. Lépj tovább!
2012. aug. 22. 10:59
 20/22 anonim válasza:

Nagyon együttérzek Veled, és sajnos sok idő lesz, mire ezt fel tudod legalább kicsit dolgozni. Mindenesetre biztosan megszakítanám anyámmal a kapcsolatot, hiába magyarázná a bizonyítványát, erre nincs ok, indok, magyarázat.

A volt párodat a lehető legmesszebbre kerüld, eljárás uaz. mint anyáddal. Ezek az emberek söpredékek, EQ-juk nulla.

De kihevered, és inkább dühös legyél rájuk, az erőt ad életed folytatásához! Sok erőt kívánok hozzá, és inkább tényleg gondolj arra, hogy ők lettek kevesebbek azzal, amit tettek, és ha van bennük egy csöpp lélek, egész életüket végig fogja kísérni ennek nyomasztó tudata!

2012. aug. 23. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!