Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ha a szülei vagy ismerősei...

Ha a szülei vagy ismerősei lennétek, elítélnétek egy olyan nőt, aki karrierista és nem vágyik családra, gyerekre, de még párkopcsolatra sem?

Figyelt kérdés
2013. márc. 30. 11:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem, de biztos furcsának találnám, hogy nem vágyik semmilyen társas együttélésre. Azért szerintem egy társ mindenkinek kell, vágyik rá, ha gyerekre nem is. Nagyon magányos embernek tartanám, de nem Itélném el, biztos oka van rá.
2013. márc. 30. 11:48
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk egyformák, semmi bajom nem lenne vele, ha nem egy bunkó törtető lenne, hanem egy normális lény, éppcsak más prioritásokkal.

Direkt jó, ha nem szül mindenki, csak mert nő és elvárják... Ha valaki nem alkalmas szülőnek vagy egyszerűen nem érdekli a dolog s valami hasznosat tud adni a társadalomnak máshogy, az éljen gyerek nélkül, persze.

2013. márc. 30. 12:15
 13/20 anonim ***** válasza:

Tapsot kérek, lehet elítélni :)

Annyi különbséggel, hogy én már egyszer elváltam, és van egy kislányom, tök jól megvagyunk ketten, jó állásom van, szép lakásunk, minden szabadidőnkben megyünk valamerre Alízzal (játszóház, kirándulás, mozi, színház, étterem, uszoda, stb), nekem így teljes az életem.

Most akkor elítélsz? Egészségedre!

2013. márc. 30. 12:37
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem ítéllek el. Miért tenném? Te nem az a csoport vagy,akire a kérdés vonatkozik.
2013. márc. 30. 12:43
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem, én az a csoport vagyok, aki MÁR kiábrándult ezekből, mert megtapasztalta őket.

Nem kell párkapcsolat, nem kell még több gyerek, nem kell az égvilágon senki és semmi, inkább koncentrálok a munkára, mert annak látom értelmét, szabadidőmben meg teljesen jól elvagyunk a gyerekkel.

2013. márc. 30. 12:45
 16/20 A kérdező kommentje:
I agree with you,kedves utolsó :)
2013. márc. 30. 12:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Jó de most ezt miért írod le? Azt akarod, hogy mindenképpen ítéljelek el? :D
2013. márc. 30. 12:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem, csak próbállak rávilágítani, hogy nem vagyunk egyformák :)
2013. márc. 30. 13:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez így van :)
2013. márc. 30. 13:06
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem vágyom családra és gyermekre, egyedül élek. Ellenben nem vagyok karrierista, átlagos munkám van, hogy épp legyen miből megélnem. Elítélhet, aki akar.
2013. márc. 30. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!