Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Milyen gyakran jársz temetőbe?

Milyen gyakran jársz temetőbe?

Figyelt kérdés
Főképp az érdekel,aki a szülei sirjához

2013. márc. 28. 10:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Apukámhoz minden hétvégén, 7.éve, hogy nincs közöttünk. 27 éves vagyok, és lehet, nem normális, de mindig Szombat du. megyek ki. Ha a születésnapja hétköznapra esik, vagy a névnapja, akkor heti 2x.
2013. márc. 28. 10:23
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha hazamegyek a szülőfalumba, akkor mindig, még ekkora hóban-sárban is ki szoktam menni, nálam ez alap.
2013. márc. 28. 10:23
 3/14 anonim ***** válasza:
2-3 havonta.
2013. márc. 28. 10:24
 4/14 anonim ***** válasza:
46%

Le leszek biztos pontozva, de kb. soha. 8 éve halt meg lassan anyum, 3-szor, ha voltam kinn azóta.

Rosszul érzem magam attól, hogy eljárjak anyum sírjához, nekem nem esik jól, állandóan feltépődnek a sebek...

2013. márc. 28. 10:27
 5/14 anonim ***** válasza:
Havonta 2-3 alkalommal. Lehet hülyének fogtok nézni, de én még déd illetve ükszüleim sírját is gondozom, pedig nem is ismertem őket.
2013. márc. 28. 10:29
 6/14 A kérdező kommentje:

Kérdésből lemaradt: milyen távolságra kell menned a temetőhöz?(elég sok embernél nem abban a faluban/városban van ahol lakik épp)

A párjaitok hogy viszonyulnak ehhez? Mennek veletek? Ti mentek velük?

2013. márc. 28. 10:30
 7/14 anonim ***** válasza:
Szüleim még élnek, nagyszüleim is, dédnagymamám halt meg kb 8 évvel ezelőtt. Évente egyszer megyek ki hozzá, amikor hazamegyek. Amúgy általánosságban havonta többször is járok temetőbe, mert a párom ott dolgozik és néha meglátogatom munkaidőben vagy van, hogy be kell vinnem neki valamit :-D
2013. márc. 28. 10:32
 8/14 anonim ***** válasza:
Nagypapám 2009-ben halt meg, egy szerdai napon, Nagymamám minden szerdán kimegy hozzá, két órányira van a temető, nagyon elfárad, ez neki egy egész napos program. Karácsonykor, húsvétkor, Nagypapám születésnapján és névnapján és azon a dátumon is mikor, Isten nyugosztalja, elhunyt kimegyünk hozzá mi is.
2013. márc. 28. 10:53
 9/14 anonim ***** válasza:
saját rokonaimhoz évek óta nem, mióta a gyerekek megszülettek, mert több 100 km, és szanaszéjjel vannak az országban. Férjem rokonai szerencsére egy helyen vannak pár km-re, oda néha csak úgy is, ha virágokat kell vinni, program a gyereknek, anyós is ki szokta őket vinni, lehet locsolni, gyertyát gyújtani. Ráadásul a kert végében van anyósnál...
2013. márc. 28. 11:48
 10/14 anonim ***** válasza:
60%
Pár évente. Hülyeségnek tartom a temetőbe mászkálást. NINCS ott akit szeretünk...
2013. márc. 28. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!