Miert nezek ki ciganynak ha nem vagyok az?
Regen kiskoromban is meg kerdeztek tolem hogy felver vagyok-e hogy ilyen szep vagyok...
Mert h allitolag a felverek szepek.
De nem!!
Anyu apukaja horvat volt anyukaja szin magyar
Mamam apujaja Szlovak anyukaja Osztrak.
Apu apukaja magyar anyukajat nem tudom...
Véghdudas a vezetekneve.
Mitol lehet olyan arcom??
sotet szoke a hajam a borom se barna.A szemem barna egyedul.
Miert latnak annak ha nem vagyok az?
Mondjuk mas meg nem mondta de ez nagyon bennem maradt...
(17/l bocsi ez kimaradt :DD )
tényleg igaz, hogy szépek a félvérek, nem feltétlen probléma
de a leírásod alapján nem lehet megállapítani, hogy okkal néznek-e annak, tegyél fel egy képet
Irnal nekem egy privatot??
Akkor elkuldom
De ide nem szeretnem kirakni
Annyiszor és annyiféle néppel töltötték fel történelem során magyarországot, hogy nem állíthatod ezer százalékra, hogy apukád szín magyar. Annyi nép keveredik a magyarságban,lehet inkább az a csoda, ha valakiben nincs roma vér. Szlovákokkal biztos hasonló lehet a helyzet.
Ha nagyszüleid ismered -már jó, de még az ő életükben is lehetnek titkok...azelőtti felmenőkről szintén fogalmad sincs ki, kivel és mikor.
Ne mond hogy márpedig biztosan tudod, mert ez kizárt. Senki nem tudhatja biztosan a felmenői hogyan élhettek, merre hajlottak el, kivel..stb.
Legfeljebb szeretné azt hinni, de a hit már más terület.
Nem voltál ott és ez a lényeg. Nem lehet fogalmad.
Igen igen...
Hat remelem h torok akkor:)
Mindenki mast mond...:)
Van aki szerint biztos van bennem valami hasonlo dolog (nem cigany csak valami mas)
Valaki szerint meg egyaltalan nem olyan az arcom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!