Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mikor unja már meg leendő...

Mikor unja már meg leendő anyós, és fogadja el, hogy mi már külön család vagyunk?

Figyelt kérdés

Karácsonykor is volt óriási hiszti,hogy szenteste kettesben voltunk,csak 25-én mentünk hozzájuk (26-án én rokonaimhoz),szerinte a kisfiának végig velük kellett volna lennie.

Páromat amig velük élet,addig mindig a szülinapján köszöntötték,ha szerda,ha szombat.Most hétköznapra esett,hetekig volt morgolódás,nem mentünk át aznap meló után,hogy felköszönthessék-ők nem jönnek hozzánk.Mi nem érthető azon,hogy meló után nem utazunk még 1 órát oda,1-et vissza csak hogy felköszönthessék,inkább otthon kettesben megünnepeltük,aki akarta telfonon felköszöntötte,család meg következő hétvégén köszöntötte.

Most jön a húsvét,és már megy a hiszti,mert csak 1 nap megyünk hozzájuk,másik nap nagyszüleimhez,harmadik nap kirándulunk.

Mikor unja már meg,és fogadja el,hogy külön család vagyunk,próbáljuk kialakitani a szokásainkat,nem két irányítandó gyerek vagyunk?

2013. márc. 22. 11:44
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonlóan mennek az ünnepek, most is ki kellett harcolnom, hogy a három napból, "csak" kettőn legyen nagy családi program, a harmadik nap szűk családi körben is szeretnénk kirándulni. Én nem húzom már fel magam rajta, ha próbálja erőltetni anyósom a többet, akkor simán nemet mondok. Most is épp duzzog kicsit emiatt, majd lenyugszik.
2013. márc. 30. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!