Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Férjemmel meztelenül alszunk....

Férjemmel meztelenül alszunk. Ezt megtudta anyám és az a véleménye hogy ez nem normális. Igaz ez?

Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 12:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Mióta összeházasodtunk, azóta meztelenül alszunk mindig.Idén lesz a 33. évfordulónk.Nem értem, mi rossz lehetne ebben.Ajtó becsukva, se a gyerekek, se vendégek nem láttak minket. Magánügy, csak rátok tartozik.
2013. márc. 20. 20:13
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

néha irigylem az ilyen melegvérűeket :) én egy megtestesült jégcsap vagyok, képes vagyok még nyáron is nyakig takaróban, ruhában, zokniban aludni.

egyszer volt egy pasim, aki pucéran aludt. legalább reggel nem kellett vetkőznie, ha huncutkodni támadt kedvünk ;)))

2013. márc. 20. 21:30
 23/30 A kérdező kommentje:
Egyetértek :-)
2013. márc. 21. 06:41
 24/30 anonim válasza:
73%
Szerintem a meztelenül való alvás a normális.
2013. márc. 21. 09:10
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez nemcsak a hőmérsékleten múlik. Simán aludhat meztelenül egy fázós ember egy 15 fokos szobában, 6 vastag pléddel... Tapasztalat. A párom világéletében meztelenül aludt otthon/itthon (bár a kora gyermekkoráról nem tudok), én szinte sosem (hacsak nincs kánikula, főleg nadrágot igénylek, a hálóing mindig idegesített). Magánügy, amivel senkit sem zavarunk.

Volt, aki elgondolkodott, hogyan tudta meg az anya. Akárhogy. Én teljesen nyugodtan megmondanám bárkinek, ha egy beszélgetésben előkerül, az égvilágon semmi problémát nem látok ebben.

2013. márc. 22. 16:20
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

tegnapelőtt 21:30: Én meg téged irigyellek, meg a többi "jépcsapot". :)

Már előre tartok a nyártól. Mivel nem vízpart mellett élek, sokszor azt se tudom, hogy bírom ki. Csak kóválygok májustól szeptemberig, mint egy részeg. :)

2013. márc. 22. 17:05
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Meztelenül aludni normális. Az én szüleimnek is idöbe tellett amig megszoktàk, hogy meztelenül alszom, alszunk. Ma már nem csak alszunk meztelenül, de úgy is éljük napjainkat.
2013. márc. 22. 18:31
 28/30 A kérdező kommentje:
Hálóinget akart venni mivel csak kettő van nekem és mivel mondtam h nem kell megkérdezte h mibe alszok akkor ha mindkettő mosásban van.
2013. márc. 23. 11:33
 29/30 anonim ***** válasza:
Belepofizós anyósnak séta van! Eleve hogy a hálóruháddal foglalkozik felnőtt létedre, már az se normális. Vegyen magának annyit, amennyit akar.
dec. 5. 23:28
 30/30 anonim ***** válasza:
Ajándékozás ürügyén személyes és intim témákban kontrollál. Az ilyen szülőt/anyóst idejekorán le kell állítani.
dec. 6. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!