Van olyan itt, aki "nem betervezett" gyerek volt?
Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 16:19
31/37 anonim válasza:
Én betervezett vagyok, viszont ha a két bátyám nem halt volna meg akkor én most nem élnék mert a szüleim 2 gyereket akartak.
32/37 anonim válasza:
Az öcsém sem volt betervezve,de természetesen amikor kiderült,hogy jön,akkor megtartották :-))
Szerencsére,mert nagyon imádom és kár lenne,ha ő most nem lenne itt velünk :-P
Egyébként ő a 3. gyerek a családban :-)
33/37 anonim válasza:
Én második gyerek vagyok... Tesómat nagyon tervezték és későn jött össze, engem meg nagyon nem terveztek, és korán jöttem :) Szerettek volna még gyereket, de kicsit előbb jöttem mint gondolták. Azért nagyon örültek nekem elmondásuk szerint :)
34/37 anonim válasza:
még ha az is lennék
a szüleim biztos nem árulnák el nekem
35/37 anonim válasza:
Engem sem terveztek.Anyám 17volt mikor születtem,apám 22.
36/37 anonim válasza:
Se én, se a nővérem nem voltunk előre tervezve. Nővéremmel már terhesen állt anyám oltár elé az igazi apával. Én meg anyám félrelépéséből születtem, de az anyám férje nevelt fel.
37/37 anonim válasza:
Nekem példul elmondták...Sőt...Túl sokmindent mondtak...Így most utálok itthon lenni...15 évesen...Jó mi?:)
És...Nem voltam tervben de mégis itt vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!