Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Van olyan itt, aki "nem...

Van olyan itt, aki "nem betervezett" gyerek volt?

Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 16:19
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
én sem voltam tervezett,bár én már 3.dik gyerek voltam,nekem anyukám mondta el....
2009. szept. 16. 18:24
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Öcsém nem volt tervezett. Annó anyumék 2 gyerekre vettek fel szocpolt, kettőt terveztek. Aztán kiderült később, hogy a két lány után úton van a harmadik, faterom azt mondta, neki mindegy, döntse el anyum :S És lett egy fiú :) Ezt a sztorit először páromtól hallottam, elmesélte neki anyum, fogalmam sincs, miért neki elsőként :P

19/L

2009. szept. 16. 18:42
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Én sem voltam betervezve, anyu születésem előtt két hónappal töltötte be a 16-ot. Védekeztek, de mégis jöttem :) Rögtön meg akart tartani anya is meg apa is. Nem gondolkoztak abortuszon.

Az életkoruk miatt ha nem mesélik el, nekem akkor is egyértelmű lett volna, hogy nem voltam tervben :)

2009. szept. 16. 18:49
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Én tervezett voltam, csak korábbra. Amikor már eltelt kb. öt év a bátyám születése után, és még mindig nem jöttem, akkor már beletörődtek, hogy nem leszek, tehát végső soron akkor már nem terveztek.

Aztán meglepetésszerűen megjelentem.

2009. szept. 16. 19:09
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

én nem voltam be tervezve.. csak jöttem és maradtam mert anyám nem akart vissza menni még dogozni :D haha én örülök neki :) A nővérem volt a tervezett gyerek...én csak ugy becsusztam 3 évvel késöbb :) hihi

ja,és nem vagyunk romák meg semmi ilyesmi,és miután velkem is lejáért a gyes,anyu egy másik helyen kezdett dolgozni,ahol a mai napig több mint 10 éve ott van

2009. szept. 16. 20:13
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

En nem voltam tervezve mert anyukamek csak egy gyereket akartak (noverem) aztan 8 evvel kesobb jottem en es mar "tul keso volt, hogy elvetessenek" :(

anyukam persze orult (de sztem ha hamarabb kiderul elvetett volna) apamtol meg a mai napig is minden veszekedes alkalmaval azt kapom, hogy o megmondta hogy a lefolyoban jobb helyen lennek :(

de azert mostmar orulok hogy vagyok, mert az elet nem csak roluk szol es a nagy resze az boldog :)

2009. szept. 16. 22:34
 27/37 Amore ***** válasza:
100%
Én sem voltam tervezett gyerek növérem születése után a 6. honapban fogantam. Anyu nagyon megakart tartani apu meg csak olyan alapon hogy hátha fiu leszek! Lány lettem:)
2009. szept. 16. 23:40
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak becsúsztam. Anyu 16 volt mikor terhes lett velem, apu 17. Nagyon "jól" sikerült az első együttlétük, ugyanis rögtön megfogantam :D Nem merült fel bennük olyan, hogy ne tartsanak meg. Az én lányom se tervezett gyerek, én 18 éves voltam mikor gyógyszer mellett teherbe estem. De bennem sem merült fel, hogy elvetessem (max, ha azt ajánlják a dokik, hogy a gyógyszer miatt ne tartsam meg).
2009. szept. 17. 09:09
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Úgy tudom, ezt "odaát" intézik. Ott mindenki be van tervezve, aki megszületik.

A "Kis családi sztori" is passzol az "Anyaság és környéke"-ből.

2009. szept. 17. 09:58
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem akartak már, a bátyám volt a tervezett gyerek, én meg 8 évvel utána lettem... Akkor már nem akartak több gyereket, de végül nagyon örültek nekem.
2009. szept. 17. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!