Van olyan itt, aki "nem betervezett" gyerek volt?
Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 16:19
11/37 anonim válasza:
Én sem voltam. Anya 17 éves volt mikor megtudta, apa meg 19. :P
12/37 anonim válasza:
Igen, én is nem tervezett voltam.
13/37 anonim válasza:
nem, én tervezett voltam (pontozás megelőzésére: a kérdésre válazoltam!)
14/37 anonim válasza:
Én is csak véletlenül lettem. Még csak négy hónapja voltak együtt apukámék, anyukám épphogy elmúlt 18 éves. De végülis megtartottak, meg az esküvőt is. Ezt nekem mamám mesélte el.
15/37 Sexylady válasza:
én anyáék házassága előtt 3 hónappal lettem előkészítve, azt mondták anyáék, hogy amúgy is lettem volna, csak pár évvel később XD
16/37 anonim válasza:
Én is csak úgy "becsusszantam", de nagy volt az öröm, amikor kiderült, hogy úton vagyok:D A legifatalabb tesóm sem volt tervbe véve, de mindenki odavolt a boldogságtól, hogy lesz még egy gyerek.
17/37 anonim válasza:
Miért van ebben a kérdésben mindenki lepontozva???
18/37 anonim válasza:
Mert valaki egy nyomorék csicska, és lepontoz mindenkit.
19/37 anonim válasza:
én sem voltam tervezett. anya 20 volt, apa 21. miattam házasodtak össze, amúgy szerintem nem lett volna esküvő. azóta eltelt 19 év, született 2 öcsém, majd 1 éve elváltak. az a lényeg, hogy vagyok, szeretnek, én is őket. a többi nem számít.
20/37 anonim válasza:
Én sem voltam tervezett, azaz terveztek, csak későbbre. Tipikus 7 hónapra született gyerek :) Tesóim közül 2 nem volt tervezve egyáltalán, de mindenki örül, h végül lettek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!