Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek mennyire (nem)...

Szerintetek mennyire (nem) elfogadható, ha egy nő közel az 50hez nem tud főzni, sőt nem is érdekli?

Figyelt kérdés

Ez a nő nem én vagyok,hanem az anyám,akivel amúgy olyan közömbös a kapcsolatom.

Még élnek a szülei és mindig vagy hozzá megyünk kajálni,vagy anyám elhozza onnan a kaját.

Nem furcsa ez? Mert szerintem eléggé...

(Én sem vagyok még egy főzőzseni,de ÉRDEKEL a dolog és meg fogok tanulni,csak jelenleg tanulok)...

2013. febr. 16. 14:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

"Sőt, nem is érdekli?"

Akinek vaginája van, azt mind érdekli a főzés?

2013. febr. 16. 14:37
 12/21 anonim ***** válasza:
78%
Persze, addig az ő dolga, hogy nem főz, míg nem mást terhel a lustaságával. De onnantól kezdve probléma, hogy az öreg szüleit eszi ki és hordja hozzájuk a kiscsaládot enni. Neki kéne hordania az ételt az idős szüleinek, nem fordítva.
2013. febr. 16. 14:39
 13/21 anonim ***** válasza:
68%
Az en anyukam se szokott fozni, gyerekkoromban a nagymamahoz jartunk, vagy a menzan ettem. Tud fozni, de eleg ugyetlen, mindent ketszer annyi ideig csinal, mint egy normal ember. Lehet, hogy ezert, de utal fozni, szoval hiaba tud, ritkan all be a konyhaba. Nem itelem el emiatt, gyerekkent sem ereztem hianyat, felnottkent meg vegkepp nem kotelessege.
2013. febr. 16. 15:19
 14/21 anonim ***** válasza:
60%
És ha egy férj a feleségét terheli a lustaságával?
2013. febr. 16. 15:22
 15/21 anonim ***** válasza:
76%
14-es vagyok, meg azt hozzatennem, hogy a leirasodbol en azt latom, hogy anyukaddal van problemad, es nem a fozessel. Csinalhatna o neked minden hetvegen narancsos pulykat afonya martassal, talalnal mas indokot, amiert lehetne kritizalni. Az egyik ember szeret fozni, a masik nem. Ez nem nemi, vagy etnikai kerdes es semmikeppen nem elitelendo.
2013. febr. 16. 15:23
 16/21 anonim ***** válasza:
65%
Az én nagyanyám sem tud főzni, pedig már 80 felé jár, ő viszont a kutatásnak élt világéletében, professzor emeritus. Neki az efféle dolgok kimaradtak. Ő mindig úgy hozatja a kaját.
2013. febr. 16. 15:34
 17/21 anonim ***** válasza:
54%

ugyanazt akartam írni mint a 8as

Annyira gáz, mintha egy 50 éves férfi

Azért nem elfogadható, mert nem tud gondoskodni magáról, de irigylem, hogy van pénze megfizetni a készételt. Igaz én imádok főzni. HA nem szeretnék sem bírnám, hogy nem ehetek akkor és azt amit akarok amikor akarom, mert nem tudom megcsinálni, vagy másra kell várjak vagy el kell mennem érte, de egy vásárolt étel szerintem sosem olyan mint amit én vagy a családom készít

25

2013. febr. 16. 16:06
 18/21 anonim ***** válasza:
66%

Rengeteg ember nem szokott főzni,többek közt te sem. Az,hogy kit érdekel,meg kit nem,tök lényegtelen a kérdés szempontjából,a végeredmény ugyanaz: te sem főzöl magadra,de megszólod érte anyádat.

Én minden nap főzök vagy sütök valamit,mert ez a hobbim,szeretem cisnálni ,kikapcsol. Nem vagyunk egyformák. Nagyanyámék is rendelik a kaját,azért mert 2 kisnyugdijas nem fog nekiállni főzőcskézni napi 2 tál kaja miatt .. ha a mamádékat ez nem zavarja ,hogy onnan hozza a kaját,akkor egészségére mindnekinek .

Nem értem,mit árt azzal valaki neked,vagy a társadalomnak ha nem szeret főzni ..

2013. febr. 16. 16:15
 19/21 anonim ***** válasza:
70%
Én szívesen főzök, de sokan vannak, akik nem. Attól még hogy valaki nőnek született, nem törvényszerű, hogy érdekelje a főzés. Szerencsére a mamádék főznek, úgyhogy még csak nem is gyorséttermi, vagy készkajákon tengődtök. Úgyhogy ha mamádékat nem zavarja a helyzet, akkor elfogadható.
2013. febr. 16. 18:25
 20/21 anonim ***** válasza:
78%

Miért ne lenne elfogadható?

Különben hidd el, még jobban jársz. Anyukám se tud főzni, viszont ő csinálja. Valami borzasztó kajákat ad elénk, aztán meg mártírkodik, hogy ő hogy utálja ezt, de azért a kedvünkért megteszi... ha a sztorit még azzal is kiegészítjük, hogy havonta egyszer látogatjuk meg, több mint vicces.

Én sem szeretek főzni, és ciki vagy nem ciki, ha nem muszáj, nem is főzök. A párom jól keres, ő rendel magának minden nap a munkahelyére kaját, én meg eszem hideget. Hétvégén vagy főzünk együtt és felfogjuk közös programként, vagy rendelünk. Nem érzem, hogy a nőiességem bármilyen szinten csorbítaná az a tény, hogy csak akkor főzök, ha nagyon muszáj.

2013. febr. 16. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!