Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek mennyire (nem)...

Szerintetek mennyire (nem) elfogadható, ha egy nő közel az 50hez nem tud főzni, sőt nem is érdekli?

Figyelt kérdés

Ez a nő nem én vagyok,hanem az anyám,akivel amúgy olyan közömbös a kapcsolatom.

Még élnek a szülei és mindig vagy hozzá megyünk kajálni,vagy anyám elhozza onnan a kaját.

Nem furcsa ez? Mert szerintem eléggé...

(Én sem vagyok még egy főzőzseni,de ÉRDEKEL a dolog és meg fogok tanulni,csak jelenleg tanulok)...

2013. febr. 16. 14:14
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

mármint suliban tanulok és elég kevés időm van...

szóval igazából az lenne a kérésem,hogy ez mennyire abnormális?

2013. febr. 16. 14:15
 2/21 anonim ***** válasza:
52%
Hát szerintem gáz ha egy 50 éves nő nem tud főzni.
2013. febr. 16. 14:17
 3/21 A kérdező kommentje:

arra is fel kellene készülnie,hogy a nagyanyámék sem élnek örökké (már elég betegek,a "főző" nagymama már rákból és felépült egyszer).

anyámnek nincsenek testvérei és szerinte eléggé kényelmesen él...vagyis még takarítani is lusta.nekem sincs tesóm,de én sem lustának,sem elkényeztettnek nem érzem magam...

Mit lehet ezzel kezdeni? Nem szeretnék felette ítélkezni,de szerintem kemény lesz,ha az majd egyedül marad a szülei nélkül...

2013. febr. 16. 14:17
 4/21 anonim ***** válasza:
81%
Nem mindenki szeret főzni, ha rá lesz kényszerítve, kénytelen lesz megtanulni, eddig mindig megcsinálták helyette. Én imádok főzni, anyukám meg utál, persze tud főzni, de kifejezetten utálja.
2013. febr. 16. 14:18
 5/21 anonim ***** válasza:
38%

Már az is szégyen, ha 20-25 évesen sem tud főzni egy nő... Szóval nem, nem elfogadható, hogy egy 50 éves nem tud főzni.

Nem mellesleg nagy bunkóság szegény öreg szüleivel főzettetni magára.

Amúgy nem kötekedni akarok, de suli mellett is meg lehet tanulni főzni. Nekem apámék 17 éves koromban elváltak, onnantól nekem kellett vezetnem a háztartást (apámmal éltem). Nem lehetetlen.

Tanuld meg és onnantól vedd át a főzést.

2013. febr. 16. 14:20
 6/21 anonim ***** válasza:
36%
Ő ilyen. Ezt el kell tudni fogadni, tudod, nem vagyunk egyformák. 30 éves vagyok, és el nem tudnám képzelni magamról, hogy ne főzzek, ne lepjem meg a családomat finomságokkal, stb..
2013. febr. 16. 14:20
 7/21 A kérdező kommentje:

érettségi előtt állok jelenleg,de nyáron szeretnék megtanulni jobban...nem azt mondom,hogy egyáltalán nem tudok,mert már tanultam a nagymamáimtól.

jövőre meg,ha egyetemre fogok járni,úgyis nekem kell főznöm...csak engem anyám idegesít,apám meg tűri.

2013. febr. 16. 14:23
 8/21 anonim ***** válasza:
70%
Pont annyira gáz, mint ha egy 50 éves férfi nem tud főzni.
2013. febr. 16. 14:26
 9/21 anonim ***** válasza:
79%

Én imádok főzni, de nem tartom gáznak, ha más nem, és azt sem, ha más nem tud, vagy nem akar.

Nem mindenki egyforma.

2013. febr. 16. 14:31
 10/21 anonim ***** válasza:
79%
Ha neki így jó, akkor legyen, senkinek se kötelessége főzni. Ha szeretne saját kaját enni, megtanul főzni, ennyi.
2013. febr. 16. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!