3/9 anonim válasza:
Az ő gyerekeik a másodfokú unokatestvéreid. Azaz a nagyszüleitek testvérek.
4/9 anonim válasza:
Ők az anyukád unokatestvérei. :)
5/9 anonim válasza:
Én másod-nagybácsinak, másod-nagynéninek hívom őket. Hiszen anya testvérei az én sima nagybácsi/nénijeim és az ő gyerekeik az én sima unokatestvéreim.
Tehát, akik anya unokatestvérei, és akiknek a gyerekei az én másod-unokatestvéreim, azok nekem logikusan másod-ok maguk is.
És akkor jön a logika, hogy anya másod-unokatestvéreinek a gyerekei nekem a harmad-unokatesóim. Akkor ők maguk nekem a harmad-nagybátyáim/nénijeim.... és így tovább.
Vágod,nem? :D
Mi már ezt kivesézgettük a 4 évente rendeződő 250 fős családi találkozóinkon a félreértés elkerülése végett az összes sima, másod és 3ad unokatesómmal, unokahugommal, nagynénimmel, nagy-nagy-bácsimmal, nagy-nagy-nénimmel (=nagyszülő testvérei!)...
Remélem tudtam segíteni!
6/9 Polexina válasza:
Nagynénéid,nagybátyáid.Unoka-nagynénéid vagy unoka-nagybátyáid. Eggyel távolabbiak,mintha az anyukád testvérei lennének.
8/9 jegecske válasza:
Kuzinok, vagyis rokonok. Nincs meghatározás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!